keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Neuvolakuulumisia ja vähän taas kirppistäkin

Meillä oli tänään Santsun 1-vuotisneuvola. Koko perheen voimin käytiin päivittämässä kuulumiset ja mittaukset. Meillä isi onkin ollut jokaisella neuvolakäynnillä mukana, taitaa olla aika harvinainen tapaus, vai kuinka? :)
Santsun tuoreet mitat olivat 11010g/81cm. Pituutta oli venynyt kolmisen senttiä viime kerrasta, joka oli 1,5kk sitten. Nyt joudummekin jännäämään uusi mittoja puolisen vuotta kun käynnit harventuvat.

Rokotuskin Santsulle laitettiin ja itkuhan siinä tuli vaikka olikin isin turvallisessa sylissä. Voi sitä epäuskoista katsetta sen piikin jälkeen kun Santsu katsoi neuvolatätiä. Mitä kauheaa julmuutta tuo oikein harrastaa!!

Ennen neuvolakäyntiä ehdimme pistäytyä kirppiksellä täydentämässä hieman pöytää uusilla tavaroilla. Toinen viikko on nyt menossa, mutta en aio enää jatkaa. Kävin viimeksi perjantaina kysymässä saldoa ja järjestelemässä pöytää ja kun tänään menin siistimään uudestaan niin hämmästys oli suuri, lähes kaikki lastenvaatteet oli tehnyt kauppansa! Niistä olikin kertynyt oikein kiva tili :)
Harmittaa vaan kun aikuisten vaatteet ei tee kauppaansa vaikka kuinka edullisia olisivat, joudun tuomaan ne taas kotiin :( nyt en kyllä aio enää niitä säilöä vaan vien ne kierrätyskeskukseen tms. Minulla oli myynnissä veljieni vanhoja pleikkaripelejä, jännä huomata että ne menevät kaupaksi kivasti vaikka ovatkin jo aika vanhoja, osa 2000-luvun alusta!

Nyt vaan jännitetään lauantain pöydäntyhjennysreissua ja loppusaldoa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti