keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

H&M

Helmikuun lopulla tekemäni H&M:n tilauksen ensimmäinen osa saapui maanantai-iltana. Muutama tuote oli myyty loppuun, loput tulee huhti-toukokuussa. Nämä kuvassa olevat vaatteet valikoitui Santsun vaatekaappiin.

Kirsikan väriset caprihousut, toppi sekä perhosmekko ja valkoiset trikooshortsit.

Noita housuja tilasin kaksissa eri väreissä mutta nuo caprihousut ruskearuudullisena oli loppu ja trikoopöksyt pinkkinä ei säväyttänyt. Onhan tuo valkoinen aika arka väri näin pienellä (tai ihan kenellä vaan!), mutta kokeillaan. Ne oli söpön näköiset päällä :)

Viikonloppuna olisi tarkoitus päästä pitkästä aikaa suurempiin ympyröihin shoppailemaan. Ostoslistalla olisi itselle housut ja joku uusi paitakin olisi kiva. Omaa kaappia on tullut tyhjennettyä kiertoon aika lailla ja ne vaatteet jotka sinne jäivät ovat olleet pese ja pidä käytössä jo parin vuoden ajan eli niiiin nähty!
Lisäksi Santsulle pitäisi löytää jotkut kivat housut, ehkä vuoritetut. Hyvät keväällä ja viileämmillä kesäsäillä autossa ja kauppareissuilla. Ohut huppari olisi myös tarpeen. Viime kesänä H&M:lla oli froteehuppareita ja sellainen meillä olikin käytössä kesällä ja ostin isommankin joka on käytössä nyt.
T-paitoja ja/tai lyhythihaisia bodeja pitäisi katsella myös. Kummat on käytönnöllisempiä vajaa 1,5v lapsella kesällä, kokemuksia?

Hattuja kevääseen ja kesään pitäisi myös katsoa. Kaikkea katsottavaa ja hankittavaa kyllä olisi, mutta...katsotaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti