tiistai 9. maaliskuuta 2010

Kaappien täytettä

Nyt kun kirppispöytä on tyhjennetty, rahat lunastettu ja kaappeihin saatu hieman tilaa, niin eikös vain silloin kannatakin lähteä ostoksille ;)

Lauantaina ajelimme Haaparantaan. Ikean lisäksi kävimme Santsun kanssa Iittalan outletissa, josta löytyi 2.laatuisena pari Teeman mukia ja tuo servettiteline (linnut ja kukat vei sydämeni). Samalla pyörähdimme Skopunktenissa, josta katselin Santsulle kenkiä mutta vielä en uskaltanut kesäksi mitään ostaa sieltä asti.

Ikeasta Santsu sai tuon mammut-jakkaran sekä henkareita 3x8, jos niillä jonkin pärjäisi :) Itse ostin valokuvakehyksiä, säilytyslaatikoita sekä mittoja keittiöhommiin. En koe niitä kuvaamisen arvoisiksi ;)

Eilen kävimme naistenpäivän kunniaksi naisten kesken shoppailemassa lähicityssä. Mukana meillä oli tietysti loistavaa naisseuraa, Santsun kaveri ja hänen äitinsä. Oli meillä matkassa myös yksi mies, hän toimi lähinnä autonkuljettajanamme :) Tämmöisiä kotiintuomisia meillä päivän päätteeksi oli.


Kärkkäiseltä turkoosi huppari alehintaan 5e. Kappahlista lähti matkaan Kaxs proXtec-ulkoiluhousut -25%, hehkuvan pinkit tottakai! Sekä valkoinen virkattu kukkakoristeinen pipo kesäksi. Citymarketista löytyi kengät jemmaan ensitalveksi -60% (koko vaan jännittää pikkasen) ja Reiman saderukkaset -50%. Siellä olisi ollut muutkin sadevaatteet (niitä söpöjä siilejä) puoleen hintaan mutta jätin väliin.

1 kommentti:

  1. Heips,
    Tulin heti vastavierailulle blogiisi! Kivalta näyttää :) Kerropa noista aiemmin esittelemistäsi Elloksen vk-vaatteista sitten kokemuksia, etenkin tuo takki on nimittäin tosi kivan näköinen!

    VastaaPoista