maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kirppiskierros ja koevedoksia

Käytiin tänään pitkästä aikaa kiertämässä kirppis läpi samalla kun vein tarpeettomia, eriparisia lastenhenkareita sinne. Tosi paljon oli myynnissä lastenvaatetta aikaisempiin käyntikertoihini verrattuna. Tosin useimmat vaatteet oli joko alle 74cm tai sitten 104-> eli ei juurikaan meille taaskaan mitään. eräässä pöydässä olisi kyllä ollut 86cm H&M farkut mutta minusta ne olivat jo aika paljon pidetyt ja kovan oloiset ja kalliit! Vaatteen kunto ei kyllä millään vastannut mielestäni pyydettyä 4e! Vai olisitko sinä maksanut?

Löysin kuitenkin tämmöisen siistin H&m:n kesätopin painijanselällä Santsulle, 86cm. Hyväkuntoinen, ei juurikaan edes pesunukkaa. Tuo toinen olka vähän venyi äsken kun Santsu koitti kiskoa vaatteen pois kuvasta.


Kirppiksen jälkeen haettiin viikko sitten otettujen 1-vuotis kuvien koevedokset. Katsoin ne tuossa äkkiseltään läpi ja olin hieman pettynyt kuviin. Olisin kaivannut enemmän hymykuvia, mutta neiti ollut sillä tuulella kameran edessä, koitoksen jälkeen kyllä hymyt irtosi ihan itsestään. Täytyy tässä myöhemmin vielä katsoa ne ajatuksen kanssa läpi, josko niistä löytyisi helmiä teetettäväksi.

Oli muuten melkoisen haastava kokemus tuo kuvaussessio. Tyttö ei pysynyt istuallaan juuri ollenkaan, äiti ja isi sai juosta laittamassa tyttöä paikoilleen koko ajan ja salamana pois kameran edestä. Ja eikös vaan neiti ollut jo pompannut heti pystyyn. Lämmintä hommaa...

Onkos muilla millaisia 1v-kuvauskokemuksia vai oletteko jättäneet suosiolla väliin?

11 kommenttia:

 1. Minä vasta suunnittelen millasen kuvan tahtoisin Artusta 1v. päivänä. Ehkä jonkin erilaisen kuin tavallisesti ne on. Ulkona tai jossain kun kerran keskikesä on silloin :) Laitathan sitten näytille teidän 1v. kuvia, olis kiva nähdä millaisia tuli :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on 1 v. kuvaus vasta tulossa toukokuussa, saapi nähdä miten meidän käy.

  Minusta kirppiksellä 4€ on kallis hinta H&M:n paljonkäytetyistä farkuista, eihän ne uutenakaan kauheasti maksa. 4€ voisin maksaa jos ovat erittäin hyväkuntoiset tai sitten kalliimpaa merkkiä.

  VastaaPoista
 3. Vaatteen pitää olla todellakin hyvässä kunnossa, että 4 euroa käytetystä maksaisin. Uskomattomia hintoja kyllä joillain.

  Me käytettiin molemmat tytöt kuvauksissa. Kuopuksen kuvien yhteydessä otettiin sisaruskuvatkin. Ja samoin kävi meillä, että kovin oli totisia neitoset kuvatessa (hyviäkin kuvia saatiin) ja kuvausten jälkeen hymyt irtosi ilman pyytämisiäkin :)

  VastaaPoista
 4. Meillä oli kans melkoista sähläystä se 1-vuotiskuvaus. Neiti kun on hieman villi :) Olin kyllä lopputulokseen todella tyytyväinen. Ihania ilmeitä oli kuvaaja saanut ikuistettua. Se olikin syy, miksi halusin juuri sille kuvaajalle vaikka oli kalliimpi kuin muut.

  VastaaPoista
 5. 1-vee kuvat ei meilläkään onnistuneet ihan niin hyvin kun odoton! Ja oltiin ainakin miehen kanssa aivan hiessä kuvaussession päälle, otettiin vielä muutama yhteiskuva, mutta niistä tuli aivan kaameita kun molemmilla naama kiiltää :)

  VastaaPoista
 6. Meillä jätettiin väliin, mies otti kotona kuvia, kun sen osaa :) Mutta meillä on passikuvan otto edessä ja se on hieman kauhistuttaa... En tosiaan tiedä mitä siitä tulee.

  VastaaPoista
 7. Joo mustakin alkaa nyt tuntua että kotona ois voinu onnistua kuvaukset paremmin. Sillon kun jäi vielä päikkäritkin lyhyiksi ja outo paikka niin sekin teki varmaan osansa.

  Meillä otettiin passikuvat silloin kun Santsu oli 3kk vanha, sekin oli haastavaa saada vauva katsomaan kameraa kohti pää just oikeassa asennossa... Että tsemppiä vaan SiniK passikuvaukseen, toivottavasti neiti pysyy paikallaan :)

  VastaaPoista
 8. Meidän pojan 1-vuotiskuvaus meni niin, että tenava parkui lähes koko ajan ja vierasti sitä kuvaajaa. Olin ihan varma, ettei tullut ainuttakaan hymykuvaa, mutta niitä olikin useampi, tuli ihan valinnan vaikeus! :D Näköjään asiansa osaava kuvaaja saa ikuistettua ne hyvätkin hetket, vaikka äidistä tuntui, että ei varmasti yhtään hymykuvaa tullut!

  VastaaPoista
 9. Meidän tyttö huusi ensin varmaan puoli tuntia, ennen kuin saatiin mitään 1-vuotiskuvia otettua. Mutta kun kuvaaja aikansa pelleili, niin sitten itku loppui ja saatiin kuvia, eikä tyttö edes näyttänyt yhtään itkeneeltä, vaikka luulin, että sen kyllä huomaa, että on vähän huudettu ensin. Kunnollisia hymykuvia ei ollut meilläkään, mutta ihania ilmeitä silti.

  Muuten, olen melko varma, että asutaan samalla paikkakunnalla :). Kirjoituksissasi olleista asioista, kaupoista ja kerhopäivistä päättelin :). Kävin varmaan samalla kirppiksellä pari viikkoa sitten ja silloin kaikki kivat oli kyllä vauvoille tai isommille tytöille. Meidän typy tarvis just kokoa 104, ja 110 voisi ostaa jo kans. Pitää varmaan käydä lähiaikoina uudestaan.

  VastaaPoista
 10. Kiva kuulla teidän kuvauskokemuksia, kiitos! :)

  Haituva, A-P-U-A! Arvaa vaan alanko nyt vainoharhaisena kulkemaan tuolla kylillä, että onkohan se tuo vai tuo joka käy lueskelemassa meidän juttuja :D
  Kerro kuitenkin millä kirjaimella sun paikkakunta alkaa, niin saan lisää ahdistuksen aihetta jos se sattuukin olemaan sama? :D

  VastaaPoista
 11. Haituva, osu ja uppos :D Jätän kuitenkin sen sun kommentin julkaisematta kun en halua liikaa vinkkiä itsestäni antaa.
  Kerhossa törmäillään, kenties! :)

  VastaaPoista