sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Juomajuttuja

Voih, löysin juuri aivan ihanan tuttipullon mutta ihan liian myöhään. Meillä kun pikkuhiljaa on alettu siirtymään nokkiin. Santsulla on ollut käytössä Aventin tuttipullot, joihin saa hankittua taikaventtiileillä olevat juomanokat ja ne ovat olleet ihan kätevät. Nokkamuki on vielä melkoista roiskimista ja mukissa oleva kuva kiinnostaa enemmän kuin itse juoma. Synttärilahjaksi tuli pari kivaa pientä muovimukia, niitten käyttöä aletaan myös pikkuhiljaa harjoitella (näen jo mielessäni kuinka muki on kerta toisensa jälkeen kumottu ympäri ;))


Mutta täytyy pitää tämä pullo mielessä jos tulee vielä tarvetta :) Tuo väri, kukat ja papukaijaset ovat niin suloinen yhdistelmä :)

2 kommenttia:

  1. nokat vaan pois ja hörpyttämään mukin reunasta ;) mein T ei oppinut koskaan juomaan nokan kanssa, joten nyt melko ammattimaisesti hörppää itse mukin reunasta. Tosin vinkkinä mukiin mahd. vähän kerrallaan juomaa; meillä vielä sellainen joka ei helposti kaadu :D pitää munkin alkaa noita kevätvaatteita miettimään. Ticket2heavenilla olis just oikea haalari - musta!- mutta 90egee tuntuu melkoisen isolta summalta. Tosin sellainen trendimerkki, että siitä varmasti pääse aikanaan sitten helpostikin eroon. Pitääpä tutustua elloksen tarjontaan myös. Tuo meinaan mikä postasit alempana on myös jees :)

    VastaaPoista
  2. Tsempit harjoitteluun :)
    Meillä poitsu juo päivisin nokkamukista, mut ilta pullo on vielä käytössä. Siitä en näe mitään kiirettä irtaantua. Nyt ku on ollu kipeenä on juonu kaikki juomat pullosta, et voi olla meilläki harjottelu taas edessä.. aika näyttää..

    Ihana pullo on kyllä <3

    VastaaPoista