sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Astiakaapin päivtystä ja ihanakamala viikonloppu

Tänä viikonloppuna on meidän lautaskaapissa tapahtunut pienoisia muutoksia. Aiemmin melko keltavoittoinen väritys on valkaistunut. Meillä on ruokalautasina keltaiset Teeman 23cm lautaset. Näitten valmistushan lopetettiin tässä jokunen aika sitten ja minä olin hieman ennen sitä tietoa saanut päähäni että haluan vaihtaa keltaiset astiat valkoisiksi. Jäin sitten pohtimaan tulevien lautasten kokoa, 21cm vai 26cm. Toinen tuntui liian pieneltä, toinen liian suurelta. Vaan mikä onni olikaan kun maanantaina Kärkkäisellä käydessäni katselin muuten vain Teeman astioitten hintoja, siellä oli 23cm valkoisia lautasia!

Niinpä teimme eilen pikavisiitin samaiseen paikkaan ja nappasin mukaan kerralla 6kpl lautasia. Tulipahan käytettyä jemmassa olleet joululahjarahat, jotka olinkin säästänyt lautasostoksia varten. Yritän nyt mahdollisimman pian saada halutun määrän täyteen, mutta olisiko 10 vai 12kpl fiksumpi määrä?

Alahyllyllä vasemmalla 19cm lautaset jotka vaihtavat vielä väriä ja kokoa. Näitä on yhteensä 6. Oikealla 8x23cm, hain illalla vielä kaksi halpa-hallista.
Keskihyllyllä musta 21cm, yhteensä 5, yksi on kadonnut?! Mustien päällä valkoinen 17cm, k-supermarkettien keräilykampanjan tulosta. Ensimmäiseen satsiin en tarvinnut leimoja. Lopullinen lukumäärä vielä arvoitus. Oikealla reunalla 15cm kulhoja, keltaisia, valkoisia ja yksi mymmeli.
Ylähyllyllä 2 vanhanmallista, paksumpaa neliövatia, päällä uusi ohuempi valkoinen. Oikealla reunalla 21cm syvät lautaset. näitä yhteensä 7, mies rikkoi yhden :/
Vanhat keltaiset astiat periytyvät veljelleni, onpahan valmis astiasto jahka milloin itsenäistyy :)

Ihanakamala viikonloppu on meillä siis loppusuoralla. Ihana sinällään kun vieraina meillä oli äitini ja pikkuveljeni, joka on Santsun kummi. Kiva kun he jaksoivat pitkän matkan ajella tänne meille. Illalla äitin kanssa kalenterit edessämme istuttiin ja katseltiin sopivia ajankohtia meidän vierailulle kotikotiin. Kenties toukokuussa, vasta :/

Kamala osuus tässä viikonlopussa puolestaan oli se että Santsu veti kauheat itkukohtaukset varmaan 20kertaa vähintään 3 päivän aikana. Minä en saanut poistua samasta huoneesta minnekään, enkä edes ruokapöydästä jääkaapille vaikka näköyhteys oli taattu. Mietin tässä nyt että onko tämä jotain ikään kuuluvaa eroahdistusta tms vai rankkaa vierastusta. ei ole kyllä juuri yhtään vierastanut ketään tämän ekan vuoden aikana. Täytyy viikon mittaan seurailla miten neiti käyttäytyy minun kadotessa näköpiiristä.


Tässäpä vielä neiti tänään ulkoilun jälkeen lempipuuhassaan, rattaita työntelemässä :)

Froteehuppari H&M, housut Tutta

2 kommenttia:

  1. Meillä on kärsitty myös kamalasta eroahdistuksesta just tuossa vähän yli yhden vuoden iässä. Vieläkin se nostaa välillä päätään, mutta pikkuhiljaa on alkanut helpottaa. Mä olen lohduttautunut sillä, että se kuuluu ikään, mutta onhan se äidille rankkaa :(

    Ihana asu teidän neidillä!

    VastaaPoista
  2. Meidän eroahdistus alkoi 9kk:n iässä. Jatkuu edelleen - välillä helpottaa, mutta palaa taas. Mies sanoikin minusta hyvin- meillä on edelleen se langaton napanuora olemassa :D Pieni lapsi oppii vähitellen kyllä, että äiti/isä palaa vaikkei sitä läheisyystarvetta pysty saamaan tyydytetyksi heti. Don't worry ;) ihana typynen rattaineen!

    VastaaPoista