torstai 4. maaliskuuta 2010

Meidän välikausivaatetta

Monessa lastenvaateblogissa on tällä hetkellä aiheena välikausivaatteet ja asusteet. Toinen toistaan ihanampia vaatteita on esitelty. Itsekin olen jo ainakin reilun kuukauden surffaillut eri nettikaupoissa ihailemassa haalareita, takkeja ja housuja, haaveillut eri merkeistä ja niiden ominaisuuksista, vertaillut hintoja jne. Loppujen lopuksi päädyin niinkin hohdokkaaseen paikkaan kuin Ellos ;) Näillä mennään tämä kevät ja toivottavasti vielä syksykin, ensi vuodeksi haaveillaan sitten uudestaan Po.pia tai Ticketiä. Joten pitemmittä puheitta, saanko esitellä meidän kevään ulkoiluvaatteet:

Ihana ruudullinen kuoritakki. Ollaankin typyn kanssa ruuduissa molemmat kun mulla on itellä kirsikan värinen ruututakki ;)


Jokasään housut, kyllä passaa rymytä kontillaan :)



Ja sitten vielä haalari, tämä kyllä täytyy vaihtaa kokoa isommaksi, 86 on jo nyt aika nafti!

Vielä olisi edessä asusteiden ja kenkien hankinta. Uskon hallitsevani aika lahjakkaasti varsinkin pipojen hamstraamisen mutta kenkäviidakko voi tuottaa ongelmia. Mitä yksivuotias tarvitsee? Kumpparit nyt ainakin ja jotkin kuivankelin kengät mutta millaiset? Mielessä on jotkin ihan peruslenkkarit mutta vinkkejä saa toki heittää sieltä lukijoiden joukosta!
Varsinkin te kaverit jotka työskentelette lasten parissa, vinkatkaa mitä siellä töissä alkaa kevään mittaan näkyä ;)

Pari Kimperin pipoa meiltä löytyy jo, vadelma- ja luumupallot mutta ne mokomat on aika timakat meijän neitin päähän, joten jos jollain löytyy oikein edullisesti nuo värit L-koossa niin meille kelpais!

7 kommenttia:

  1. Ihania välikausivaatteita, juuri tuollainen takki voisi mahdollisesti kotiutua meillekin, kiitokset hyvästä vinkistä :)
    Meillä on toukokuussa syntynyt tyttö ja meillä on ostettuna kesäksi Superfitin ensiaskelkengät, lisäksi ajattelin hommata sandaalit ja jotkin edulliset lenkkarit ja varmaan sitten syksyksi kumpparit.

    Kimperit ovat muuten todella yllättävän pieniä, meilläkin rupeaa tuo M-koko tekemään tiukkaa.

    VastaaPoista
  2. Kivalta näyttää teidänkin vk:t. Mäkin harkitsin tuota Elloksen haalaria, oli niin kivannäköinen. päädyin kuitenkin tumman siniseen poppiin. Ruuduista meillä tykätään kans. Meillä on kevääksi kumpparit, Gore lenkkarit, nahkakengät ja kangaskengät. Eiköhän niillä pärjätä :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kenkävinkeistä :) Tuntuu vaan hurjalta se kenkämäärä mitä "pitäis" hankkia, varsinkaan nuo lasten kengät ei mitään kovin halpoja ole. Se mitä oon nyt netissä katellu kivannäköisiä kenkiä niin hinnat on laitanaan se 40e-> ja voi vitsi kun ne ei sovi tän ikäisellä kuin pari kolme kuukautta.

    VastaaPoista
  4. Heissan Anu! Minä huusin just Huutonetistä meijän Jopelle ihan uutukaiset Viking GoreTex kengät 33e. Kaupasta ostettuna maksaavat sen 60-70e.. :/ Mutta tää kevätkausi mennään niillä, kumppareihin en ajatellu panostaa nyt, kun pystyn vielä itse vahtaamaan ettei lätäkköön mennä uimaan. :D Sit kun kelit lämpenee, aletaan käyttämään kirpparilta ostettuja nahkakenkiä.
    Ja tuo ruutu näyttää minunkin silmiin hyvältä! ;)

    VastaaPoista
  5. Itsekin tilasin Ellokselta tuon kuorihaalarin molemmille. Esikoisen puku saatetaan joutua vaihtamaan isompaan, mutta sen näkee kun on sovitettu. Tänään pääsen hakemaan paketin.

    VastaaPoista
  6. On tuo vähän pientä mallia tuo haalari, meillä käytetään pääasiassa 80cm vaatteita ja testillä ollut 86 haalari oli tiukilla jo haaroista. Kokoa isompi onkin jo matkalla :)

    Tuo ruututakki on muuten livenä aivan ihana! Että ole hyvä vaan Jennies vinkistä :)

    Minni, aika hyvä huutislöytö!

    VastaaPoista
  7. Ellos mokasi ja lähetti valmiiksi 104cm puvun, mutta silti molemmat lähti palautuksena vaihtoon: vetoketjut oli ommeltu väärinpäin :O

    VastaaPoista