keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Syyskuu

Eilen sitä taas käännettiin sivua kalenterissa. Kuvassa oli syksyn tuntua kun kuukauden ruokaohjeena oli omenapiirakka ja syksyn top 5 herkut. Kalenteri on Valiolta, siksi ruokaohjeita. Kai se sitten virallisesti on syksy kun kalenterikin niin sanoo. Vaikka äsken kyllä lenkkeilin t-paitasillaan ja kuuma tuli silti.

Olen aina ollut syksy-vastainen. En tahdo että kesä päättyy. Vaikka tykkään silti salaa kuitenkin syksystä, tuleehan sen jälkeen talvi ja joulu! Ja sitten kevät ja uusi kesä, täynnä uusia haaveita ja suunnitelmia! Jos syksystä etsii positiivisia puolia niin niitä omasta mielestäni ovat kuulaat, aurinkoiset syyspäivät. jolloin taivas on pilvettömän sininen antaen upean taustan kirkkaankeltaisille lehdille, jotka vielä hetken viihtyvät oksilla ennen kuin päästävät otteensa irti ja putoavat maahan ihaniksi, kahiseviksi lehtikasoiksi. Niitten kasojen läpi on edelleen pakko kulkea lehtiä potkiskellen vielä 26-vuotiaana. Vuoden päästä potkitaan Santsun kanssa yhdessä ;)

Syksyllä on myös ihan mukava pakata kesävaatteet säilöön odottamaan uutta kesää ja kaivella tilalle ne vanhat ihanat neuletakit ja -paidat ja kenties ostaa joku uusikin. Vaihtelu virkistää. Syysiltojen pimetessä on ihana kaivaa kynttilät esille ja sytyttää joka puolelle lyhtyjä ja kynttilöitä valaisemaan ja lämmittämään pimeää iltaa. Silloin ajatukset karkaavat salaa jo joulun odotukseenkin, vaikka tällä hetkellä siihen on aikaa vielä yli 3,5kk. Uskaltaisinkohan paljastaa... lukeneeni jo yhden joululehden äskettäin...

Eilen käänsin kalenterin lehden jopa innoissani, tämän kuun viikonloput ovat nimittäin täynnä kaikkea ihanaa ohjelmaa! Äitini ja veljeni ovat tulossa parin viikon päästä, seuraavana viikonloppuna on ihana ystäväinen miehensä kanssa tulossa ja viimeisenä viikonloppuna juhlitaan Santsun tädin kihlajaisia! Malttamattona odotan näitä hetkiä ja sitten huomaankin että on jo lokakuu... Ei siitä sen enempää vielä.

Viime viikonloppuna kävimme mummolassa ja ystävän häissä Itä-Suomessa. Vaihtelun ja navigaattorin (osaamme kotiin kyllä ilman sitäkin ;) ) vuoksi ajoimme ihan uutta reittiä ja tuntui että matka meni ihan mahdottoman nopesti vaikka kilometrejä oli ajettavana huimat 450km!
Häätkin meni hienosti, hääpari oli kaunis, morsian näytti ihan lumikilta, juhlapaikka upea ja Santsukin käyttätyi mallikkaasti, mitä nyt kirkossa kiljahteli onnentoivotuksia hääparille useampaankin kertaan :)

Palataanpa asiaan taas myöhemmin, täytyy tulla kuvan kanssa kertomaan mitä toin kotoa mukanani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti