sunnuntai 6. syyskuuta 2009

IhanUutta

Viikonloppu meni kyllä yhdessä hujauksessa. Tuntuu ettei saanut tehtyä oikein mitään vaikka todellisuudessa tehtiin/tein aika paljonkin kaikkea.
Perjantaina kävimme Haaparannassa. Mies kävi hakemassa uudet kumit autonrenkaisiin ja sillä aikaa minä kiertelin läpi Barnens husin, Hemtexin ja Iittalashopin. Viimeisimmästä löysin tämän ihanuuden, joka on mieltäni kalvanut jo jonkin aikaa. Eli Iittalan Taika-sarjan lautanen, 30cm halkaisijaltaan, mustavalkoisena.
Voi höhheli tota kuvaa kun ei kokonaisena sovi sivulle.
Suomen puolella olen tutkaillut hintoja lähinnä nettikaupoissa ja ne ovat olleet melko suolaisia hinnoiltaan, lähempänä 3o egeä. Nyt löysinkin omani melko huippuhintaan, 129kr eli olisko jotain 13 euron luokkaa suunnilleen, päivän kurssista ei ole tietoa. Täytynee katsoa paljonko tililtä on veloitettu.

Lopuksi kävimme Ikeassa keräämässä mukaamme kaikkea pientä ja tarpeellista. Yksi mukaan lähtenyt tuote oli ylitse muiden, Antonius-sarjaan kuuluva säilytysjärjestelmä, johon kuuluu runko ja 4 ulosvedettävää ritiläkoria. Se löysi paikkansa eteisen vaatekaapista, jonne syksyn ja talven tullen pääsevät sitten Santsun ulkovaatteet ja asusteet. Mitenköhän sitä voikin ihminen olla näin innoissaan uusista säilytysjärjestelmistä! :D
Kotimatkalla kävimme vielä katsastamassa Santsun tädin uuden tuliterän opiskelijakämpän, oli aika mahtava omaan opiskeluaikaiseen kämppään verrattuna. Samoin pikaviisiitti tehtiin santsun serkun uuteen kotiin, ostivat ikioman asunnon hetki sitten.

Lauantai sujui rattoisasti pitäen sisällään pitkät päikkärit, pyykkäystä, ulkoilua, ruokailua kiinalaisessa ravintolassa, ruokakaupassa käyntiä, leipomista (pullaa ja kinkkupaprikamuffinseja) ja siivoilua.
Sunnuntain ohjelmaan kuului jälleen pitkät päikkärit, valokuvien järjestelyä kansioihin, laskujen mapittelua ja broitsusalaatin tekoa ja tietty sillä herkuttelua! BB on kuulunut myös molempien iltojen ohjelmaan.

Nyt kello on jo sen verran paljon että paineetaan julkaisu-nappulaa, pestään hampit ja kaivaudutaan peiton alle paapaamaan! Hyvää yötä!Ps. Edellisen postauksen persikkaunelma riisui tänään vaatteensa. Siitä lisää paremmalla ajalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti