torstai 10. syyskuuta 2009

Vauhtiviikko

Tämä viikko on kyllä mennyt taas vauhdilla ja ihan nurkan takana on Syyskuun Ihana Viikonloppu vol.2! Äiti+veljet ovat tulossa viikonloppuvierailulle ja ohjelmassa on ainakin yhdessäoloa ja shoppailua :)

Mutta käydäänpä viikkoa läpi maantaista alkaen. Silloin kävimme lähikaupungissa pikavisiitillä parissa kaupassa, josta toisesta löytyi matkaan ihana valkoinen tunika minulle aletangosta kesän rippeitä, samoin Santsulle söpö maatuska t-paita kesän jäämistötangosta sekä pipo syystuuliin -25% kupongilla. Toisesta kaupasta jouduimme lähtemään kesken kaiken pois kun isi soitteli kyytiä. Sinne jäi ihana jättilyhty, haussa on semmoinen ollut jo jonkin aikaa. Sillä olisi käyttöä ulko-oven pielen syyssisustuksen tunnelmanluojana ja vieraiden sekä tietty itsemme vastaanottajana.

Tiistaina kävimme seurakunnan perhekerhossa! Oli ihan mukavaa vaihtelua nähdä muitakin aikuisia ja tietty lapsia vaikka ajankohta (klo:10-12) onkin aika aikainen meidän päivärytmiin. Mutta kyllä me siellä käydään jatkossakin. Käytiin kerhon jälkeen kotona syömässä ja nukkumassa ja myöhemmin iltapäivällä käytiin vielä kunnon lenkillä. Otettiin myös askel kohti isomman tytön maailmaa, vaununkoppa vaihdettiin ratasosaan kun maisemia piti nähdä enempi hereillä ollessa. Vaunukopassa piti kammeta ittensä kyljelleen ja suunnilleen roikkua reunalla että matkanteko ois ollu mielenkiintoista.

Keskiviikkona Santsu nukkui pitkät päikkärit heti aamusta ja puoli yhden maissa heräillessä tunsin suurta tylsyyttä. siis sillä tavoin että jotain tekemistä tai seuraa tartteis, kotona ei jaksanu olla. Niinpä tekstiviestiä lenkki-/leikkikaverille että vierailtaisko puolin tai toisin ja niinpä vain pakkasin tytön rattaisiin ja kaverille leikkimään. Hyvin kului aika ja uni maistui leikkien jälkeen!
Illalla äiskä leipoi vielä herkkuja pakastimeen vieraiden varalle, tällä kertaa oikeaa rasvapommi mokkapaloja! :)

Tänään torstaina meillä kävi pieniä leikkikavereita, pian 7- ja 11-kk täyttävät tyttöset. On se kyllä kivaa kun lapsilla on ikäistään ja äideillä kaltaistaan seuraa, pitkäks kävis kyllä päivät kaksin tytön kanssa. Näistä äideistä toisen kanssa tutustuttiin perhevalmennuksessa talvella ja meidän tytöillä onkin vain reilu viikko ikäeroa.
Tänään pestiin myös pyykkiä, lakanat ja pyyhkeet pääsivät ulos kuivumaan kun oli aurinkoinen ja tuulinen päivä. Täytyy yrittää mahdollisimman pitkälle syksyyn kuivattaa ulkona kun saa niin raikasta pyykkiä ja sisätiloissa isojen lakanoiden kuivattaminen ei ole mitään herkkua.

Ainiin, viikon kohokohta taitaa olla Santsun kolmannen hampaan pukkaaminen. Yläikenessä pullottaa ja kuultaa jotain pientä, valkoista ja kovaa! :) Nyt vain odotellaan läpipääsyä <3

Nyt BB:tä ja jätskiannosta odottamaan sekä suunnittelemaan huomisen ohjelmaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti