torstai 17. syyskuuta 2009

Santsukka

Onpa se viikko taas vierähtänyt taas hurjaa vauhtia! Viime viikonloppu oli oikein ihana, Santsu sai nautiskella enojen ja mummin huomiosta oikein kunnolla. Harmi vain että aika kului nopeasti ja vierailu päättyi liian aikaisin. Ehdimme kuitenkin käydä hieman shoppailemassa ja vietettyä iltaa yhdessä, leivottiin sämpylöitäkin (minä tein, muut söi :D )! Ja Santsu pieni sai syöttötuolinkin tuomisina, saa pian jäädä tuo sitteriruokailu ja sen myötä mahalleen kääntyily!

Meillä onkin tapahtunut huimaa kehitystä viime aikoina. Santsu on alkanut nousta tukea vasten polviseisontaan. Ensin se tapahtui matalaa olohuoneen pöytää vasten, sitten hieman korkeampaa eteisen rahia vasten, sitten taas olohuoneessa sohvan avulla ja nyt myös pinnasängyssä! Eilen noustin ekan kerran sit vieläkin korkeammalle, ihan oikesti seisomaan. Olimme harjoitelleet asiaa hieman yhdessä sohvalla selkänojaa vasten, mutta myöhemmin neitokainen päätti nousta sitterissä!? seisomaan ottaen tukea sohvasta! Tänään olikin sitten kiva mennä pinnikseen päikkäreille keikkuen joko polvillaan tai jopa sitten seisten kun huomasi sen onnistuvan helposti pinniksessäkin. Saapa nähdä koska siinä seisoma-asennossa pysytään kauemminkin kuin vain sen pienen hetken.

Edellisessä postauksessa mainitut tulevat ylähampaat ovat toistaiseksi pysyneet vielä ikenien suojissa eli niitten puhkeamista odotellaan edelleen.

Pian onkin edessä syyskuun ihana viikonloppu vol. 3, kun eräs ystäväinen miehineen on tulossa kyläilemään :) Sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti