maanantai 28. syyskuuta 2009

Santsu 7kk

Tänä aamuna viiden maissa napsahti Santsulle taas yks kuukaus lisää ikää mittariin, nyt sitä ollaan jo huimat 7kk vanhoja. Ei vaan voi käsittää miten aika menee niin nopeasti, silloin kun sen ei tarvitsisi! Kaiholla katselin viikonloppuna videonpätkiä joissa olimme sairaalassa synnytyssalissa ja pieni rääkyjäinen nostettiin vatsalleni. Hassua oli se kun samalla niitä videoita katseli myös se rääkyjäinen itse <3 Kyllä 7 kuukauden aikana on ehtinyt sattua ja tapahtua vaikka mitä ja me vanhemmat olemme saaneet todistaa huimia kehitysaskeleita ihan läheltä, lastamme tukien <3

Tuntuu että kehityksen vauhti on viimeisen kuukauden aikana ollut todella hurjaa: on opittu nousemaan tukea vasten ensin polvilleen ja aika pian sen jälkeen myös seisomaan, on opittu istumaan hienosti rattaissa joista on mukava katsella maailman menoa ulkoillessa. Syöttötuolissakin istutaan tosi hienosti ja vielä hienommin siinä syödään! On tehty pari hammasta lisää ja niitä käytetään hienosti sormiruokaillessa.

Nämä melkoiset kehitysaskeleet ovat tuoneet mukanaan myös sen että yöt ovat levottomampia kuin ennen. Pienestä pitäen Santsu on nukkunut yöt läpeensä keskeytyksettä pitkälle aamuun saakka. Nyt saatettaan satunnaisesti herätä aikaisin aamulla, itkeskellään pitkin yötä vaikkapa kadonneen tutin perään tai sitten tulee kamalia itkukohtauksia kesken kaiken, varmaan paha uni tai joku muu tilanne taustalla. Ei voi tietää.

Tätä vauhtia kun tämä aika tuntuu hurjastelevan niin täytyy varmaan alkaa suunnittelemaan jo 1-vuotissynttäreitä ettei ne vaan pääse yllättämään! :D Kakkukynttilä on jo valmiina, siitä on hyvä jatkaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti