perjantai 25. syyskuuta 2009

Kukonlaulun aikaan

Tänä aamuna meidän elämänrytmi on järkkynyt pahemman kerran. Kello on nyt 10.23 aamulla, ja tavallisesti näihin aikoihin lopettelen omaa aamupalaa ja siirrymme Santsun kanssa leikkimään ja vaihtamaan vaatteita. Heräämme siis yleensä n.klo: 9-9.30. Tänä aamuna meidän pikku tyttökukko (hahah, satuillaan vähän :) ) alkoi kiekumaan klo: 6:30 eikä auttanut lämmin maitohuikka saamaan uudestaan unenpäästä kiinni. Niin me tyttöset siirryttiinn olohuoneen puolelle ja jätettiin isi koisimaan makkariin. Vedettiin aamujumppaa ja seisomaharjoituksia sohvalla, pusuteltiin märkiä poskipusuja ja katseltiin yle2:n aamun lastenohjelmia rapsutusten kera. Otettiin pikku nokoset ja siirryttiin aamupalalle.
Mentiin herättelemään isiä kilpaa herätyskellon kanssa, laitettiin isi matkalle töihin ja siihenpä pikku Santsuliini nukahtikin sitten. Minä tässä mietin surffailun ohella mitäkä tekisi ennenkun kyläilemään tiemme vie.

Sain eilen kuvattua huutikseen suunnittelemani vaatteet, nyt ne täytyisi enää näpytellä sinne myyntiin. On siinäkin varmaan oma hommansa. Eniten jänskättää se postitus, JOS nyt mitään menee edes kaupaksi. Eka kerta myynnin osalta, osteltua on tullu sieltä jonkin verran. Eilen viimeiksi saapui pari ihanuutta Santsun vaatekaappiin. Ne voisikin esitellä täällä seuraavaksi.
Mutta nyt vaikka siivoilemaan tuota keittiön kaaosta, kun tuli eilen tekaistua pari juustokakkua ja siivoilut jäi vähän puolitiehen...

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Meillä se on jokapäiväistä et poitsu herättää kuuden jälkeen, yleensä aina ennen seiskaa.

    VastaaPoista
  2. Oonkin tässä miettiny että ei pitäis valittaa ku useimmilla tää on arkipäivää. Että aika hyvin meillä on nukuttu tähän asti, toivon tietty ettei tästä tän aamuisesta tuu kuitenkaan tapa, ainakaan vielä vähään aikaan...

    VastaaPoista