sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Siniset valot välähtää

Käytiin eilen ajelulla pohjoisessa eli Haaparannassa ja tulomatkalla pysähdyttiin Oulussa Santsun serkun luona leikkimässä hetken aikaa. Serkkutyttö olikin kasvanut kovasti ja muuttunut vähän isomman tytön näköiseksi. Viikon päästä tytöt pääsevätkin taas leikkimään yhdessä kun kokoonnutaan mummon ja papan luokse viettämään isänpäivää.

Mutta takaisin tuohon otsikkoon. Minä olin menomatkalla kuskina ja ajelin ehkä reipasta 80km/h vauhtia. Jossain vaiheessa saavutin erään auton ja aikani sen perässä ajeltua päätin mennä ohi. Palasin takaisin omalle kaistalle ja huomasin vastaantulevan auton olevan poliisi. Jarrutusyritys äkkiä mutta liian myöhään, sinipunavalot välähtivät. Sydän alkoi heti tykyttää ja eikun etsimään lähintä pysäkkiä. Ensimmäistä kertaa elämässäni "pääsin" poliisiauton kyytiin ja muutenkin poliisin kanssa tekemisiin, ikinä ei ole edes puhalletettu! Onneksi tällä kertaa selvittiin kirjallisella varoituksella. Kyllä olikin loppumatka silmät tiukasti mittarissa :) Oli kyllä ihan mukavat nuoret poliisisedät kierroksella ;)

No mutta perille kohteeseen päästiin ihan turvallisesti ja ongelmitta. Mies kävi Haaparannassa ensin omilla asioillaan ja sitten yhdessä suuntasimme Ikeaan :) Kuvaa ei nyt ostoksista ole mut yritän tehdä piakkoin kuvallisen ostoslistan teillekin nähtäväksi. Mutta mukaan sieltä lähti Santsulle lelulaatikko kansineen, ruokailualusta ja pari lusikkaa, potta, pari joulukoristetta ja -paperia ja lampunvarjostin tarvikkeineen.

Meidän täytyy ehkä pitää hieman taukoa nyt tonne pohjoiseen päin ajelusta, viime kerralla mies jäi poliisin haaviin...

2 kommenttia:

  1. Teidän Haaparanta-visiitit alkaa olla varsin extremeä;) Mutta ihan tuottoisa reissu ostosten puolesta.. tuleeko lampunvarjostin siihen projektivalaisimeen vai onko tämä ihan eri juttu?

    VastaaPoista
  2. Piiju, täytyy lähteä Haaparantaan taas jos tuntuu että elämä käy liian tylsäksi ;)

    Tää lampunvarjostin on ihan eri juttu. Se projekti on edelleen projekti, joten tämä nyt menee toistaiseksi makkarin kattoon. Tän varjostimen saa myös lattiavalaisimeks eli jos milloin se toinen valmistuu niin tätä voi hyödyntää toisaalla :)

    VastaaPoista