perjantai 13. marraskuuta 2009

Menojalka vipattaa

Eilinen oli meillä kyllä melkoinen action day että huhhuh! Herättiin puol kympin jälkeen ja varttia vaille 10 sain viestin että lähettäiskös pikapuoliin jonottamaan neuvolaan influenssapiikille, kun siitä edellispäivänä oli ollu puhetta kaverin kanssa. No eikun pikapikaa aamupalalle ja pukemaan ja puolen tunnin päästä oltiinkin jo menossa. Ihmeesti sitä virtaa löyty vaikka yöunet oli taas melko vähäiset. Ei meidän onneks tarvinnu jonottaa olleskaan perillä ja Santsukin otti piikin ihan huomaamattaan vastaan.
Kotimatkalla Santsukka nukahti ja vetikin sitten 2,5h unet. Hänen herättyä hassuteltiin hetki sylikkäin ja voi mitä löytöjä teinkään Santsun pikku suukosta, 2 hammasta tulossa yhtä aikaa! Alhaalla pilkotti jo pieni terävä kulmahampaan nurkka ja ylhäällä pullotti muhkea kulmahammas ikenen alla. Sieltäpä onkin pian valmistumassa 6. ja 7. hampuli! :)

Ja voi että, illalla tapahtui päivän paras juttu. Santsu touhusi kovasti käpöstellen tukia vasten ja kävi penkomassa lelulaatikkoa välillä. Seisoskeli sitten lelulaatikosta kiinni pitäen, päästi otteensa irti ja otti ensimmäisen askeleen ilman mitään tukea minua kohti! Kyllä oli äiti kuin puulla päähän lyöty :)

Tänään ollaankin otettu sitten rennommin, nukuttu parit pitkät päikkärit ja käyty tunnin lenkki pirteässä pikkupakkasessa hyvässä seurassa :) Nyt viikonlopun viettoon, mitä sitä sitten keksiikään puuhattavaa :)

2 kommenttia:

  1. Kylläpä Sandralla on meno päällä! Meillä ei vielä askelia oteta, mutta seistään vähänaikaa ilman tukea. :)
    Tuliko Sandralle mitään sivuvaikutuksia piikistä?

    VastaaPoista
  2. Tuon yhden askeleen älkeen ei oo tullu lisää vielä, ei tosin oo kiirettä! Täällä kans hetkittäin seisotaan muutama sekunti ilman tukea kun päästää otteensa irti sohvasta.
    Piikistä ei tullu onneks mitään sivuvaikutuksia, väsynyt kyllä oli mutta luulen että lyhyet yöunet vaikutti siihen enemmän. Kuukauden päästä pitää hakea 2. osa tuohon rokotteeseen, toivottavasti sekin sujuu yhtä hienosti kuin nyt :)

    VastaaPoista