perjantai 20. marraskuuta 2009

Pikku ipanoita

Meillä oli eilen kiva päivä. Santsulla kävi kavereita ja äitillä tietty myös. Leikkimässä oli 1v2kk poika ja juuri eilen 9kk täyttänyt tyttö. Tytöillä ei olekaan kuin 9vrk ikäeroa :))
Pikkuisen oli Santsu into pinkeenä kun näki kavereita tulevan, hihkui, kiljui ja touhusi höpönä <3 Välillä seisoi polvillaan ja oli niin rinta rottingilla että pelkäsin tytön poksahtavan! Ihanaa oli seurata lasten touhuja vaikka yhdessä ei vielä osatakaan leikkiä.

Tämmöisiä tuomisia mokomat toivat tullessaan:

Santsulle Ciraf:n body kokoa 86 (jemmaan->) ja pikku myy-taikapyyhe, äitille suklaatia ja jouluinen koriste, taitaa mennä meidän ulko-oveen.

Tarjottavana meillä oli sitten tämmöistä:
- Vieraitten tuomat Geishat, en siis syöny niitä kaikkia yksin (ja jäljelläkin vielä on!)
- juusto-paprikamuffinseja
- suklainen rommi-rusinakakku
- suklaa-pipari kääretorttu

Ylläripylläri suklaata :D Nuo makeat leivonnaiset oli testillä, tein siis ekaa kertaa kun löysin äskettäin ohjeet. Ihan hyviä kyllä, mutta miun maun mukkaan en varmaan tee toiste, ehkä... Tai jos on enemmänkin vieraita eli menekkiä niin sitten ehkä. Nuo juusto-paprikamuffinsit teen yleensä vielä kinkun kera mutta toinen äitivieraista ei syö lihaa, joten tein hänelle sopivan version tällä kertaa.

Käytiin tuossa äsken tonttulakkiostoksilla ja Santsu päätti kaupassa tempasta ilmoille ekat oikeat sanat, karkki ja kääkkä! :D Eräs tuttu käveli juuri ohitse kun S sanoi sen kääkän, tuttu kääntyi kannoillaan ja tuli hetkeksi juttelemaan ja nauramaan kuulemalleen. Kylläpä oli Santsu vakavaa tyttöä silloin :D
Pari päivää Santsu onkin höpötellyt oikein reippaasti kaikenlaista touhunsa lomassa, mm. tätätätätätää, äitä äitä, ki ki jne. Kuulostaa niin ihanalta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti