maanantai 16. marraskuuta 2009

Viikonlopun kuulumisia

Viikonloppu se vaan hujahti ohitse taas silmänräpäyksessä. Vaan olihan tuo mukava, sitä ei voi kieltää. Lauantaina, sillä aikaa kun isi oli muutaman tunnin töissä, me tytöt käytiin kiertämässä kylän parit halpiskaupat. Toisessa oli Lasten lauantai-teemapäivä ja tarjolla tietysti kaikkea lapsia kiinnostavaa, kuten ongintaa, kasvomaalausta ja ilmapalloja muunmuassa. Äitiä kiinnosti, yllätys yllätys, eräs A4-kokoinen paperinpala jossa luki "kaikki lastenvaatteet -20%". Hirveesti ei ollu mitään mielekästä tarjolla mutta saatiin me pari bodya kuitenkin mukaan, niitä tarttee aina. Ihmettelen just miks en äsken tajunnu kuvata niitä, mut enää en jaksa joten sanallinen kuvaus saa riittää. Toinen on Tutan ruskea body, jossa on isoja ruskeita palloja. Toinen on joku mitäänsanomattoman merkkinenbody jossa on hentoa vaaleanpunaista ja vahvempaa pinkkiä raitoina. Söpönen <3
Ilmapalloa me ei otettu matkaan ja sekös äitiä harmitti myöhemmin. Tekstaria isille että käy hakemassa mussulle ilmapallon ja isihän toi. Tosin Santsu taisi hieman pelätä sitä heliumpalloa, joka siellä ilmassa pönötti. Sidottiin se kiinni taaperokärryyn ja Santsu hieman vältteli kärryyn koskemista. Illan päätteeksi isiä lapsetti ja imaisi heliumit naamariinsa. Itse hekotin jalat ristissä sille äänelle. Hulluilla on halvat huvit :D Voi lapsiparkaa kun joutui tuonkin hetken todistamaan, ilmeet olivat aika epäuskoiset...

Sunnuntaiaamuna sain nauttia oman aamupalan ihan rauhassa. Santsukka nukkui aika kauan. Sitten kun Santsu ja isi olivat heränneet, heitettiin aamupuurot masuun ja lähdettiin pikavisiitille mummolaan, siellä oli serkkutyttö käymässä. Tosi hassua kun tytöt seisoi vierekkäin niin heillä ei kyllä kovin isoa pituuseroa ole, ehkä 5cm. Santsulla ikää 8,5kk, serkulla viikon päästä 2v :D Samaa vaatekokoakin tyttelit käyttävät, 74-80.
Mummolavisiitin jälkeen ajelimme Raaheen moikkaamaan kaveripariskuntaa. Ensin äiti pääsi tuhlailemaan kaverin kanssa, samalla kun Santsu jäi pitämään miehille jöötä. Mikään pikkuliike siellä ei näyttänyt olevan sunnuntaina auk,i joten keskityimme Prismaan ja Cittariin. Prismassa oli menossa asiakasomistajapäivät, joten kaikista käyttötavaroista sai -15% alennusta. Muutaman joululahjan sain jo ostettua (jee!) ja tulipa tehtyä pari heräteostosta itselle kuten kuvasta näkyy.

Tuommoinen puinen merry X-mas laatikko piti saada, näitä oli kahta kokoa ja tämä on isompi. Ja tuo tyyny; limenvihreää, pinkiä, PERHOSIA <3 Huomasin ensin korissa tämmöisen tyynyn ruskeana ja turkoosina, sitten kaveri kertoi ostaneensa tämmösiä myös limenvihreenä niin äkkiä penkomaan koria ja sieltähän niitä pohjalta löytyi myös mun väreissä! Tää pääsee makkariin raitatyynyjen kaveriks, vaikka passaishan tuo ehkä tohon sohvallekin.

Myöhemmin illalla mentiin syömään kiinalaiseen, joka sijaitsi hirveen korkeen talon 13.kerroksessa, muistaakseni. Sinne mentiin hissillä, jonka yksi seinä oli pelkkää ikkunaa! Voi herranjumala mikä kauhukokemus se taas oli tämmöselle korkeenpaikan kammoiselle! Eikun vaan selkä ikkunaan päin ja silmät kiinni niin kyllä siitä hengissä selvittiin.
Illan päätteeksi pääsin vielä penkomaan tapettipaloja ja -kirjoja, joita kaveri oli tuonut töistään kotiin, poistossa kun olivat. Sieltähän löytyi vaikka mitä ihanuuksia ja askartelulokero pääni sisällä aika välittömästi raksuttamaan. Taitaa olla pian korttitehdas pystyssä...

Kotimatkalla Santsukka nukkui autossa ja senhän tietää mitä siitä seuraa kun nukkuu vielä klo:21 jälkeen, yöunet siirtyy aikas monella tunnilla. Kotona me oltiin vasta lähes kympin maissa, joten aika lailla koko päivä oltiin menossa. Kotona tankattiin vielä iltapuuro ja sit leikkimään että uni tulis. Tulihan se, joskus 01 jälkeen... Mutta kiva viikonloppu meillä kaiken kaikkiaan oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti