keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Murinaa

Kyllä kypsyttää tämän käppänän kylän ihmiset! Ei kyllä oo juurikaan ystävällisyydellä ja kohteliaisuudella pilattuja, perhana. Näkevät eli eivät oo näkevinäänkään että lastenvaunujen kanssa yritetään päästä kaupan ovista sisään tai ulos. Täällä kun ei ole liukuovia kuin ruokakaupoissa.
Tänään oltiin Santsun kanssa menossa postiin ja eräs emäntä oli menossa samaan aikaan sisälle. No hänpä avas oven ja pujahti sisään samalla kun minä oletan (varautuneesti kylläkin) hänen pitävän ovea auki. Paskan marjat (anteeksi), sinne meni samalla kun minä jäin kampeamaan rattaita sisään jalka oven välissä suunnilleen. Ei sillä ettenkö yksin pärjäisi, ihan näppärästi kyllä päästään mutta kyllä sitä olettaa olevan edes pientä kohteliaisuutta olemassa vielä. Vai odotanko liikoja ja olen ainoa joka pitää ovea auki sitä tarvitsevalle?! Kyllä teki mieli naputtaa katkera viesti lehden tekstiviestipalstalle, ehkäpä joku päivä sen vielä teenkin...

Lohduttaakseni itseäni ja lieventääkseni katkeruuttani ostin testille Kalev:n tummaa suklaata vadelmahipuilla (ai mikä laihdutuskuuri...?). Ihan syötävää mutta ei tuu olemaan uus lemppari.

Kuulumisiin!

1 kommentti:

  1. Hehe.. Samaan törmäsin eilen ku läksin kaupungille Jopen kanssa. Linja-autossa istu nuori sälli vanhusten paikalla eikä eväänsä lotkauttanut että olis tarjoutunut nostoavuksi! Sit tuli bussikuski ja sanoi että vinkkaa kun lähdet niin hän tulee auttamaan. Sit oltiin päätepysäkillä ja vinkkasin kuskille, nii johan alko ukkolauma mylviä takapenkeillä: "No olisinhan minä voinut auttaa..."
    Paljon lämmittää siinä vaiheessa kun rattaat on bussin ulkopuolella ja ovi kiinni menossa! Oikeita herrasmiehiä! :D

    Maksoin aika kipeän hinnan tuosta laatikosta.. en tiijä kehtaanko ees sanoa. Kahden kympin päälle..Mutta tykkään kovasti! Ja ajattelin pyytää joululahjaksi siihen semmosen kivan torkkupeiton jota säilyttelen olkkarin nurkassa. :D

    VastaaPoista