tiistai 10. marraskuuta 2009

Isänpäiväkooste

Meinasin ensin olla ilkeä ja kostonhimoinen ja jättää koko isänpäivän väliin miehen kohdalla. Oma ensimmäinen äitienpäiväni kun oli keväällä mielestäni täysi fiasko. Mutta sitten päätin unohtaa lapsellisuudet ja tehdä miehen ensimmäisestä virallisesta isänpäivästä mieluisan.Viime vuonna me vietettiin masukki-isänpäivää ja silloin tuleva isä sai isyyspakkauksen :)

Sunnuntaiaamuna nukuttiin kaikki pitkään. Johtunee siitä että Santsu päästi äiskän nukkumaan vasta 3:10. Aamupäivällä vedeltiin unia sitten ainakin 11 saakka. Santsun kanssa syötiin ensin aamupalaa ja sitten alettiin leipomispuuhiin. Isi kun ei mitään makeita leivonnaisia syö niin tehtiin sitten kebabpiirakkaa isänpäivä"kakuksi". Äitille tehtiin omenapiirakkaa, nimeltään "Kauhasen omenapaistos". Edellisenä iltana piti omalle äitille soittaa että mites se ohje menikään. Kun leipomukset oli valmiita (n.klo 13) niin tehtiin isille aamiaistarjotin: pala tuoretta suolaista piirasta, iso muki kaakaota ja mansikkajogurttia. Itsetehty kortti vielä tarjottimen reunalle ja kohti makkaria. Tytteli isin kainaloon ja äiskä koittaa kiekua jotain onnittelulaulua :)

Iltapäivällä mentiin mummon ja papan luokse ruokailemaan ja pappaa onnittelemaan. Papalle vietiin myös itsetehty onnittelukortti ja pussillinen turkinpippureita ( jotka oli tarkoitus laittaa tilaamani kuvamukin sisään mutta olin kämmännyt sen tilauksen, se ei ollut koskaan päässyt perille asti. Tein tilauksen sitten viime viikolla uudestaan mutta isänpäiväksi se ei ehtinyt. Nopeasti kuitenkin tuli kun eilen maanantaina oli saapumisilmoitus postilaatikossa ja me Santsun kanssa pinkaistiin heti postiin. Isi ja pappa sai sitten lahjansa eilen illalla.)

Ilta vietettiin sitten kotona telkkaria katsellen. Tyytyväinen taisi isukki ekaan isänpäiväänsä olla, ainakin facebook-statuksensa mukaan :)

2 kommenttia:

  1. Tilasitko ne mukit ifolorilta? Voi harmi et meni tilaus pilalle! Meille tuli mukit muutamassa päivässä, ehti siis juuri isänpäiväks.

    VastaaPoista
  2. Joo sieltä just. Kyllä sillon harmitti kun tajusin mokanneeni mut onneks laatu oli kummiskin hyvä kun lopulta ne mukit sain käsiini.

    VastaaPoista