torstai 5. marraskuuta 2009

Mittoja ja muotia

Illalla tuli tehtyä pikavisiitti Kappahliin kun sain iltalomaa ;) . Tarkoitus oli käydä katsomassa erästä mekkoa Santsulle ja ehkä ostaakin se, mutta lähempi tarkastelu sai mieleni muuttumaan ja jättämään sen sinne tangolle muiden ostettavaksi. Mekko oli musta, yläosa kovin tönkköä paksua kangasta ja selässä oli napit, jotka olisi pitänyt sitten saada kiinni Santsun rimpuillessa ja yrittäessä karkuun. No thanks! Mekon helmaosa oli kyllä ihana, pallokangasta <3 (kuva löytyy kappahlin sivuilta, vauvaosastolta jos jotakuta kiinnostaa nähdä se)

Ehkä se mekko jäi senkin takia hieman vaisunoloiseksi kun huomasin heti Kappahlin ovesta astuessani tämän allaolevan ihanuuden! Ihanan kevyt, harmaa, suloinen, ihana Vintage Stories-kampanjan mekkonen <3 Käytin tähän mekkoseen sopivasti eilen postipojan tuoman -25% lappusen.


Osasyy miksi sinne kappikseen piti päästä katselemaan oli toissapäivänä puhelimeen piipannut tekstiviesti kappis-clubilaisille; kaikki aletuotteet puoleen hintaan club-kortilla. Tokihan ne piti käydä katsastamassa, "vaarallisin" seurauksin...
Isojen puolelta pienintä kokoa eli 86/92 ovat nämä seuraavat, pitkähihainen trikoopaita bambi-kirjailulla ja PERHOS-painatuksin. Hihoissa on söpöt kuminauharypytykset käsivarsissa. Pinkki-musta-valkoruudullinen kauluspaita neppareilla+vyöllä. Toisessa rintapielessä perhospainatus ;) Tätä katselin jo aiemmin syksyllä mutta hinta oli aika suolainen edes alekupongin kanssa. Kannatti näköjään jättää ostamatta kun sen sai nyt ties millä aleprosentilla.

Tuo minnibody on ainoa vauvapuolen rekistä löytynyt aleostos, kaikki muut vaatteet oli 74cm alaspäin, tämä söpö marjapuuronvärinen oli 80cm. Pääsee just käyttöön. Tuossa on muuten söpö nappiyksityiskohta kauluksessa. Mustavalkoinen pussihelmainen taskullinen tunika on kokoa 86/92. Nämä isommat pääsevät hetkeksi jemmaan odottelemaan.

Keskiviikkona meillä muuten oli Santsun 8kk-neuvola. Mitat olivat 9930g ja 76,5cm. Pitkänhuiskea typytsi :)

5 kommenttia:

  1. Ai että tuo harmaa mekko! <3 Ihastelin samanlaista eilen tossa meijän Kappahlissa, niiiiin ihanaa materiaalia ja pehmeä ja kaikkee. Olisin myös ostanut jos mulla ois tyttö! ;D

    VastaaPoista
  2. Oon hypistelly sitä mekkosta vähän väliä tuolla vaatehuoneessa, ihana se on <3 Siun pittää ostaa koristeeks semmonen ja samalla vaikka oottamaan tyttöstä, ois eka tytönvaate hommattu ;)

    VastaaPoista
  3. Ihania uusia vaatteita, mekko varsinki <3 On pitkä tyttö tosiaan, ku kaverin vuoden ikäinen on lyhyempi ;) Mutta niin ne kasvaa eri tahtiin :)

    VastaaPoista
  4. Oooh tuo Vintage Stories-kampanja mekko on aivan täydellinen! Tytöille on niin paljon kaikkia pieniä ihanuuksia ettei ole tosikaan:))

    VastaaPoista
  5. Ihania vaatteita :) Vastauksena jättämääsi kysymykseen blogissani on minun vastattava, että..kääk...yritin noita blogilistani blogeja lukea josko olisit kommentoinut niihin ja sitä kautta nasevaan/mielenkiintoiseen kommenttiisi olisin kiinnittänyt huomiota ja tullut kurkkaamaan blogiasi :D en muista oikeasti. Ja kiva kun kommentoit - Tyllerölle on kertynyt noita karvoja päähän ihan kiitettävästi. Ja mun piirustustaidot on tollasta naivistista tuhertamista :D lapselle on helpompaa..Pitkä on teidänkin tyttö, meillä taitaa olla nyt 7kuukautisena se 75cm saavutettu. Ainakin meidän omien mittausten mukaan ;)Painoa oli vaippa jalassa 8,2kg.

    VastaaPoista