maanantai 12. huhtikuuta 2010

Ulkoilua auringossa

Mikä ihana ilma! Ulkoilimme tänään Santsun kanssa yli 2 tuntia tuolla auringossa. Ensin käytiin asioilla; apteekista hakemassa D-vitamiinia uudessa muodossa, tipat loppuivat ja nyt kokeillaan pikku tabletteja. Sitten kierrettiin pikaisesti kirppis läpi todetaksemme että kaikki vähänkin kiva oli meille pientä.

Sitten tulikin kavereilta viestiä että he suuntaavat kohti puistoa joten me myös! Siellä vierähtikin kivasti aikaa kiikkuen, hiekassa möyrien ja ennen kaikkea maistellen! Onpahan nyt sekin testattu...
Harmittelin paikan päällä kun ei tullut otettua kameraa mukaan! Kännykällä nappasin pari kiikkumiskuvaa mutta ei mitään tietoa miten ne saa sieltä pois ;)

Ihana aurinko ja sen lämpö sai jo suunnittelemaan kesäisiä piknikretkiä kivoihin paikkoihin... Niitä odotellessa! :)

4 kommenttia:

 1. Tosiaan ihana ilma :). Meidän tyttö oli ulkona yhteensä jotain 4,5 tuntia. Ensin aamulla papan kanssa yli kaksi tuntia ja sitten minun kanssa iltapäivällä kaksi. Meidän neitiä ei meinaa saada ulkoa sisälle, oli sitten auringonpaiste tai vesisade.. :)

  VastaaPoista
 2. melkoinen ulkoilmaeläjä :) Minkä ikäinen tyttö sulla on ja mitä hän ulkona touhuilee?

  VastaaPoista
 3. Kesällä täyttää kolme. Me pyöritään tässä meidän pihalla ja lähialueella. Tyttö kävelee välillä paljonkin, välillä istuu rattaissa. Pihalla tykkää olla hiekkalaatikolla, tekee hiekkakakkuja ja keittelee leikisti kahvia. Eilen oppi puhaltamaan saippuakuplia. Papan kanssa tyttö tekee kaikenlaista remonttia ja ajelevat kottikärryillä pitkin tietä :). Syrjäkylällä asutaan, niin ei voi ulkoiluun yhdistää kauppareissuja eikä muuta kylällä pyörimistä, siitä tämä äiti tykkäis :).

  VastaaPoista
 4. Touhukas tyttö :) Ja ihana kun papan kanssa tekee kaikenlaista :)

  Me joudutaan aina lähtemään kauemmas omalta pihalta jos haluaa hiekkikselle leikkimään tai kiikkumaan, sinänsä harmi ettei voi vaan mennä ovesta ulos leikkimään, vaan pitää nähdä hieman "vaivaa" sen vuoksi. Vaan tuleepahan liikuttua :)

  VastaaPoista