tiistai 27. huhtikuuta 2010

"Huomenna mennään Korkeasaareen..."

Ei sentään huomenna vielä, mutta kesällä sitten, toivottavasti! Olen tässä viime aikoina ollut kovasti menossa Helsinkiin ajatuksissani, moikkaamaan sukulaisia ja kavereita. Edellisestä Helsingin vierailustani taitaa olla jo 5 ellei jopa 6 vuotta! Kävimme kyllä pikaisesti juhlimassa ystäväni häitä kesäkuussa 2008, mutta sillä reissulla ei juuri muuta ehdittykään tehdä.

Nyt haluaisinkin mennä viettämään muutaman kesäpäivän Helsinkiin, tallustella pitkin aurinkoisia katuja, ihailla keskustan vanhoja kerrostaloja, bongailla pikku putiikkeja sivukaduilla, shoppailla suurempien valikoimien keskellä...
Haluaisin myös käydä Korkeasaaressa. Olen käynyt siellä viimeksi yli 10 vuotta sitten, mutta silti mieleeni piirtyy hetkiä ja paikkoja, joissa olimme ja ohitimme. Santsukin varmasti ymmärtää jo eläinten päälle, varmasti ihmeissään ja innoissaan katselisi riikinkukon tepastelua, pupujen loikintaa ja apinoiden kiipeilyä.


Pikkupandan kuva lainattu Korkeasaaren sivuilta.

Suunnittelurattaat raksuttaa, täytyykin kysellä ihmisten kesälomasuunnitelmia ja varmistaa heidän kaupungissaolonsa yöpymispaikkojen ja vierailujen osalta :)

2 kommenttia:

  1. Korkeasaari onkin ihana paikka! Me käytiin viime kesänä elokuussa - miehen loman kunniaksi pyörähtämässä Korkeasaaressa. Tytöllä ikää 4 kk ja nukkui koko ajan :D Tänä vuonna mennään kyllä uusiksi! Ja lautalla tietty. Yövyimme hotellissa, SAS radissonissa, ja voin suositella. Lapsiperhe sai erittäin loistavaa palvelua kokoontaitettavasta kylpyammeesta lähtien. Vaikkei oltu kun 2 yötä. Matkasänkyyn oli huonesiivooja jättänyt pienen nallenkin muistoksi - siis saimme sen omaksi. Pitääkin suunnitella josko sitä miehen isäkuukauden aikana ehtis sinne Korkkikseen. Tosin talon remppa taitaa viedä kaiken ajan :D mut pari tuntiahan tästä meiltä vaan ajelee sinne. Toivottavasti olette jo parantumaan päin? Ja joo - ihan normimäärältä tuo teidän flunssailu kuulostaa.

    VastaaPoista
  2. Kylläpä kuulostaa hyvältä hotellivierailulta! :) Me kyllä yövytään sukulaisten nurkissa sitten, mutta täytyy pitää mielessä hotellikin, olis siellä ainakin luksusaamupalat :)
    Lauttamatka Korkeasaareen ois kans kiva!

    VastaaPoista