keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

I love postimies

Onkohan kotiäidin päivän kohokohta postilaatikolla käynti? Itse ainakin odotan sitä hetkeä että Santsu nukahtaa päikkäreille että voin livahtaa ulos postilaatikkoon kurkistamaan. Toisinaan siellä on kaikkea kivaa, josta tulee hyvä mieli koko loppupäiväksi, toisinaan taas joku hikinen yksinäinen K-Raudan mainos, jolla ei ole meille juuri mitään annettavaa...

Mutta tänään oli kiva käydä postilaatikolla. Tiesin heti kun kosketin laatikon kantta että täällä täytyy olla jotain; kansi tuntui painavammalta kuin tyhjänä ollessaan (varma merkki että posti on jo kulkenut, välillä tulee käytyä liian aikaisin hukkareissulla). Nostin kantta ja hämmästyin, laatikko oli tupaten täynnä! Sieltä löytyi 3 (!!!) pakettia ja iso nippu lehtiä. Oli Kalevan näytenumero (ei me Oulun uutisia ja mainoksia viitsitä tänne tuppukylään tilata) ja pari paikallislehteä.


Parista ensimmäisestä paketista paljastuivat nämä:

H&M:n henkselihamonen huutiksesta ja ME&I:n kruunutunika parinviikon takaisilta ihka ensimmäisiltä kutsuilta. Täytyy vaan sovittaa tuo tunika kunhan Santsu herää, näyttää aika pieneltä ollakseen 86/92. Inhottavaa kyllä jos sen joutuu vaihtamaan mutta inhottavaa sekin jos se on nafti.

Äidillekin luettavaa, sanomalehtien lisäksi. H&M:n mainoslehtinen, jotain alennustakin kannessa mainostettiin. Lisäksi viimeinen numero Talo&Koti-lehteä tilaamastani pätkästä. Lisäksi Santsu sai Libero-kaupasta tilaamani kuvakirjan ja pupupyjaman. Aika nopeasti nuo Liberolta postittivat tuotteet, joskus viime viikolla tilasin ja varauduin yli kuukauden odotusaikaan kun niin siellä vahvistusviestissä kehottivat, joten aikamoinen yllätys oli saada nuo jo nyt!


Tuliko teille tänään kivaa postia? :)

9 kommenttia:

 1. Kakkukuvaa odottelin mutta eipä tullut vielä, kunhan perjantaiksi ehtii niin olen tyytyväinen :) Kutsu rokotustutkimukseen (ei osallistuta), lasku ja mainoksia. Ei siis mitään kivaa tänään, ehkä huomenna?

  VastaaPoista
 2. Meille tuli sanomalehtien lisäksi tytölle Me&I-paita huutiksesta. Siispä vähän kivaa meillekin :). Laskujakaan ei tullut, ainakaan minulle, miehelle tulee useammin :).

  Toivottavasti tunika on sopiva. Meidän tytöllä on pari Me&I-vaatetta, vanhempien kausien mallistoa, huutiksesta kaikki, ovat reilua kokoa. Olisivatko sitten pienentäneet mitoitusta näissä uusissa.

  VastaaPoista
 3. Mie odottelen yhtä kangaspakettia, mutta se on jossain maailmalla tuhkapilvien vuoksi...

  Sinulle sen sijaan on tullutkin ihanaa postia:)

  VastaaPoista
 4. Haidi, toivottavasti kakkukuva tulee pian perille!

  Haituva, oli tää tunika vähän liiankin sopiva nyt, eli vaihtoon taitaa mennä...

  dibsukka, yhdellä kaverilla on kans postia jumissa samaisesta syystä :/

  jarna, laskut onkin inhottavinta postia :(

  Kaikkein parasta postia olisi ystävältä kortti tai kirje ihan yllätyksenä, sitäkin toisinaan tapahtuu :)

  VastaaPoista
 5. Mirkon synttärikuvat tuli kolmessa osassa tänää, postilaatikko oli meilläki täys :D

  VastaaPoista
 6. Hannah, oi kun ihanaa postia! Meillekin tuli valokuvia viime viikolla :)

  VastaaPoista
 7. Meille myös tuo H&M, piti heti käyttää alennukset yhteen mekkoon :) Ei valitettavasti muuta kivaa. Hauskan näköinen tuo kruunutunika.

  VastaaPoista
 8. Minustakin se on hauskan söpönen :) Pinkit leggarit kaveriks ja eikun menoks :)

  Täytyykin kohta livahtaa taas postilaatikolle, olisko tänään mitä kivaa luvassa :)

  VastaaPoista