sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Hei kuka puhuu?

Meillä on viime päivinä kunnostauduttu suullisen ilmaisun saralla. Santsu on toistanut muutamia sanoja aika selvastikin meidän sanoman perässä. Esimerkiksi Mmmo (mummo) raikasi tänään niin selvästi että meinasi mummollakin pudota silmät päästä! Tttö (tyttö) ja kukku (kurkku) ovat viime päivien opittuja, aiemmin on tullut jo pappa, paippa (vaippa) ja kakka. Siitä se lähtee, meijän pieni höpöttäjä.

Santsu on muuten aika vekkuli tapaus, sen saimme taas tänään todeta. Santsu söi naksua ja isi sanoi tytölle että anna äitille. Tyttö tulee käsi ojossa kohti valmiina antamaan naksunsa, minä tietysti valmiina ottamaan naksun vastaan. Viime hetkellä Santsu laittaakin naksun omaan suuhunsa! Melko ovela pimatsu!


Tässä vielä pääsiäispimu mummolassa lempipuuhassaan, lukemassa kirjaa :)

4 kommenttia:

 1. Hienoa Santsu! Iso tyttö jo <3

  Meillä sanotaan vaan äiti ja pappa :D Muita sanoja en oo viel tunnistanu. Nytteki kuuluu olkkarista "äiti äiti äiti" :D

  VastaaPoista
 2. Enimmäkseen tuo on tuota googeligoo-kieltä mutta välillä näköjään repäistään. Hyvä kun neiti välillä yllätetään kielletyistä paikoista niin sanon yleensä painokkaasti Tyttö! Ja eikun pikku papukaija vaan toistaa sen perässä :D

  Meillä ei tuu äiti vaan se on äittä :) vaan oota vaan, kohta papupadat porisee ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista :) löysin itsekin blogisi vasta ja nyt sain liitettyä itseni lukijaksikin. Huomasin selatessani postauksiasi, että meillä tosiaan on aika sama maku (meillä on mm. H&M tilauksessa juuri tuo turkoosi ja valkoinen paita ja viikonloppuna pyörittelin kädesäni tuota raitapaitaa) :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa vaan, minäkin liityin sun lukijaksi heti kommentoinnin jälkeen :)
  Jopas sentään löytyy kaksi melko samankaltaisesti puettua tyttöstä :)

  VastaaPoista