maanantai 26. huhtikuuta 2010

Duhadedud

Meillä sairastetaan, taas vaihteeksi. Kevätflunssa iski, ensin Santsuun ja nyt myös minuun. Kaksi räkänokkaa vuorotellen niistettävänä. Aamu alkoi höyryhuikilla, jo alkoi Santsunkin nokka aukenemaan yön tukkoutumisen jälkeen.

Olen huomannut itsestäni jännän asian, sairastan vain keväisin. Monillehan iskee flunssa syksyllä heti kun ilmat hieman viilenevät, itse porskuttelen terveenä läpi hyisen syksyn ja useimmiten talvenkin, mutta kevään koittaessa se sitten iskee, nenäliinavarastot kuluvat.
Viime keväänä olin kamalan huolissani kun Santsu oli ihan pienen pieni käärö ja itse flunssaisena hoidin pikkuista, pelkäsin tartuttavani flunssan häneen.

Harmittaa kyllä kovasti katsella ulos kun ei päästä nauttimaan tuosta ihanasta aurinkoisesta säästä vielä. Toivottavasti pääsisimme pian...

3 kommenttia:

 1. Oon samaa mieltä, että kevään sairastelut on aika jännää. Tai mä nyt oon flunssassa ympäri vuoden, tai siis työaikana, kun lapset tartuttavat... mutta kevätflunssan voin ennustaa lähes viikon tarkkuudella. Minä sairastun aina n. pari viikkoa ennen vappua. Usein juuri keväällä tulee se flunssa, joka nostattaa kuumeenkin. Kummallista...

  Pikaista paranemista teille, huilikaa rauhassa ja juokaa paljon!

  VastaaPoista
 2. Onneksi tämä on vasta paisteen alkuveryttelyä (ainakin toivottavasti), joten tekin ehditte vielä mukaan. Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset toivotuksista :)

  SiniK, sulla on kyllä melko tarkka tuo ssairastumisaika, osaa jo hyvin varmasti varata riittävästi troppeja ja nenäliinoja ennen sitä :)

  Heiskanen, hyvin sanottu, ehkä me maltetaan odottaa sitä varsinaista paistetta :)

  VastaaPoista