sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Lauantai-illan huumaa

Meillä oli tänään kiva ilta. Tai ainakin minulla oli :) Pidettiin pienet illanistujaiset parin kaverin perheiden kera. Isit nyt teki sitä mitä isit yleensä tekee, saunoi ja ottivat muutaman olusen. Äiskät seurasi muksujen touhuja ja samalla herkutteli niillä herkuilla mitä kukanenkin mukanaan toi.

Meni kyllä aika myöhään tuo kotiutuminen Santsun nukkumaanmenoa ajatellen, mutta kerrankos sitä. Yökkäri vaihdettiinkin pikapikaa päälle ja sitten nukkumattia morjestamaan. Minä se en vaan ole millään malttanut siirtyä iltatoimien kautta peiton alle vaan kukun täällä edelleen vaikka kello lyö jo yhtä.

Suunniteltiin jo toisen kaverin kanssa äitien vapaailtaa ensi kuulle. Olisipa se kivaa, pitkästä aikaa! Samalla suunniteltiin jo elokuuta, silloin tänne olisi tulossa yksi artisti, joka yllättäen olikin meidän molempien halutaan nähdä-listalla. Suunnitellahan aina saa ja toivottavasti edes osa suunnitelmista toteutuu. Jatkoa odotellessa :)

Jäänkin nyt tänne fiilistelemään tällä hyvällä ololla minkä ilta toi mukanaan, pieni maisemanvaihdos edes hetkellisesti tekee terää! :)

2 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen ilta teillä!

  Hauska lause tuo "isit nyt teki sitä mitä isit yleensä tekee..." Niinhän sen on :D

  Me kerran just vastaavassa illassa äitien kans mietittiin, että mitä, jos roolit olisikin joku kerta toisin päin? Tulisikohan siitä jotain... No, todennäköisesti emme edes lähde testailemaan, vaan isit olkoon jatkossakin niitä saunakaljan juojia :)

  VastaaPoista
 2. Hih, vaikee kuvitella että ne tekis jotain muuta :D

  Me ollaan kans mietitty että joku kerta isit kyllä vahtii lapsia ja äidit ottaa rennosti, eilen jopa heitettiin ilmoille semmonen idea miesten kuulleen niin heti sieltä kuului eriäviä mielipiteitä :)

  Mutta kiva ilta kaiken kaikkiaan :)

  VastaaPoista