keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Paluu arkeen

Mini viikonloppulomanen on vietetty ja paluu arkeen on koittanut. Milläpä muullakaan sitä viikon aloittaisi kuin siivoamalla ja pyykkäämällä.

Matkat sujuivat rattoisasti auringonpaisteessa mennen tullen ja Santsulle saikin viritellä mukana olleista peitoista aurinkosuojia, ettei olisi niin kovin häikäissyt. Nyt lapsen kasvaessa muuten huomaa että matkustaminen alkaa olla haastavampaa kuin ennen, uni ei viekään enää niin suurta osaa matkasta kuin aiemmin, vaan nyt täytyy keksiä jo jotain viihdykettäkin pienelle. Onneksi oli muutama lelu mukana ja hassutteleva äiti takapenkillä tietty ;)

Perjantai meni siis suurilta osin reissatessa ja illalla perille päästyämme vietettiin Santsun synttäreitä vähän ennakkoon. Lahjojakin tuli muutama; mm. iso Mymmeli-pyyhe, uusi muumi-lusikka lisää kokoelmiin, pari pehmolelua sekä sukat ja housut. Varsinkin nuo pehmot on suosiossa tällä hetkellä, niitä kanniskellaan ympäriinsä :)
Valkosuklaa-daimkakku oli muutes hyvää, varsinkin parin päivän maustumisen jälkeen!

Lauantaiaamuna käytiin pikaisesti tervehtimässä isomummia, joka oli tietenkin yllättynyt ja onnellinen visiitistämme, Santsun kuvat on siellä ahkerassa katsonnassa :)
Vierailun jälkeen kiirehdimme kotiin valmistautumaan häihin, joita sitten vietettiin kauniissa aurinkoisessa pikkupakkassäässä. Häät olivat melko pienet ja kauniit, aika punaisetkin :) ehkä seuraavana päivänä ollut ystävänpäivä vaikutti osaltaan hääteemaan... morsian oli pukeutunut hehkuvan punaiseen pukuun ja hiuksetkin oli melko lailla samaa sävyä :) Juhlapaikka oli koristeltu punaisella ja sydämillä, jokaisen tuoliin oli kiinnitetty sydänilmapallo. Santsusta olikin kiva nykiä pallon narusta ja koettaa saada palloa käsiin mutta hänen harmikseen ne olivat aivan liian korkealla.
Minun harmikseni taas koitui morsiuskimppu. Pituus ja paikka eturivissä ei tuonut onnea kiinnioton suhteen vaikka täpärällä se oli, kimpun koristeena ollut metallilanka jäi sormieni väliin ja itse kimppu putosi taakseni "parempiin" käsiin. No ehkä kimpun saajalla on takuuvarmasti häät luvassa, hänen kihlattunsa nimittäin nappasi sukkanauhan :)

Juhlapaikan jätimme ensimmäisten joukossa ja läksimme valmistautumaan Santsun iltatoimiin. Näkemättä jäi ilotulitus ja hääparin lähtö suoraan juhlapaikalta häämatkalle mutta mukavaa kuitenkin oli sekin aika mitä saimme mukana olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti