torstai 18. helmikuuta 2010

40+0 ja kirppisjuttuja

Tänään tasan vuosi sitten oli päivä, josta alkoi raastavan pitkät päivät. tähän päivään asti aika oli kulunut nopeasti, ihan huomaamattani mutta nyt se alkoi m a d e l l a . . . Katselin kelloa, jonka viisarit eivät tuntuneet liikkuvan sitten millään, kuulostelin kehoani ja oloani, jotka eivät vastanneet minulle mitään. Olo tuntui normaalilta, ei mitään poikkeavaa. Odotus jatkui ja jatkui ja
j a t k u i. . . Ei syntynyt vauvaa laskettuna päivänä.

* * * * *

Meillä aukesi viime viikolla kirppis+lahjatavaramyymälä uusissa isommissa tiloissa. Kävin eräänä päivänä katsastamassa tilat ja tarjonnan kun pääsin yksin kiertelemään, isin lupautuessa ottamaan Santsun hetkeksi hoiviinsa töihin (kirppis muutti melko lähelle isin työpaikkaa).
Olen aika huono ostamaan toisten käyttämiä vaatteita, varsinkaan kirppiksiltä. Huuto.netistä tulee kyllä huudeltua, aika outoa sinänsä. Ehkä se johtuu siitä että en vaan ole törmännyt sellaisiin makuni mukaisiin helmiin kirppiksillä. Nyt kyllä löysin kaikkia kivoja lastenvaatteita mutta ne olivat pieniä meille, joten sinne ne jäivät. Yhden tunikan kyllä löysin Santsulle, Exit-merkkinen kokoa 92. Sen lunastin omakseni.


Samalla sain vihdoin ja viimein varattua oman pöydän. Vielä eivät ole ilmoittaneet milloin voin aloittaa mutta jonossa ollaan ja odotellaan. Sain matkaani hinnoittelulappuja ja eilen innostuin niitä täyttämään, nyt ne ovat pöytänumeroa ja kiinnitystä vaille valmiit. Kolme isoa kassillista tavaraa olisi nyt odottamassa pääsyä uuteen kotiin. Aika haastavaa puuhaa tuo hinnoittelu. Pitää miettiä hinta millä tavarasta pääsee eroon mutta toisaalta jotain siitä olisi kiva saada itselle. Kiva olisi jos vähän rahaa jäisi käteen pöytävuokrankin jälkeen, mutta tällä hetkellä on pääasia että tavarasta pääsee eroon.

2 kommenttia:

  1. Minäkin varasin pöydän ja on kyllä ihanaa kun saa tavaraa pois nurkista :) Vaikka noista pojan vaatteista on aika haikeeta luopua <3 Hinnoittelu tuo mullekin harmaita hiuksia ;)

    VastaaPoista
  2. Tänään ilmoittivat että lauantaina saa tuoda tavaraa, jee! Kassit ja pussukat katoavat nurkista, ainakin hetkeksi. En kyllä tiiä mitä sitten teen jos ne ei meekään kaupaks. Varmaan kierrätyskeskukseen tms.

    Mie en ees raaski vielä myydä kaikkia Santsun pieniä vaatteita, ne vaan lähtee nyt joita en halua säästää mahdolliselle toiselle lapselle.

    Hyvä etten ole yksin tuon hinnoitteluongelman kanssa :)

    VastaaPoista