maanantai 22. helmikuuta 2010

Kierrätettyä kivaa

Pääsinkin vasta tänä aamuna viemään tavarat kirppikselle vaikka lauantaina oli tarkoitus, tuli este. Olinkin siellä sitten tänään melkein heti ovien auettua viemässä tavaraa myyntiin ja hieman harmitti kun unohdin kotiin yhden pussin, jossa olisi ollut laukkuja ja sisustustavaraa! No täytyy huomenna käydä katsomassa pöydän siistimistarvetta ja viedä samalla.
Saatuani oman pöydän järjestykseen jäin vielä kiertelemään ja katselemaan muut pöydät läpi, rauhassa kun sain olla ilman Santsua. Teinkin muutaman löydön, ihme kyllä!


Eli tuommoinen harmaa hame pinkein tehostein, Minnin kuvalla. Nuo napit ja taskun reunat vetivät puoleensa, samoin tuo suloinen kuviointi vyötärön sisäpuolella. Vaaleanpunainen sydänmekko ja pinkit caprit myytiin settinä. Mekossa on söpöt taskut helmassa ja muutama nappi tuossa edessä. Tuo turkoosi sydäntunika on huutislöytö menneiltä viikoilta, lindexin tuotantoa. Siinäkin on kaksi taskua helmassa ja kaksi i s o a nappia erikoisessa paikassa.

Nämä vaatteet muuten taitavat olla saman myyjän pöydästä kuin se edellinen tunikalöytökin. Hintalappujen käsiala vaikutti samalta, samoin tuo vaatetyyli. Kerrankin myyjä, jolla on samantyyppinen vaatemaku kuin minulla ;)

Santsu tutkii uusia hepeneitä :) Tosin pyykkipojat kiinnostavat enempi...


Sivusilmällä muuten katselin että meidän pöydästä lähti jo pientä vaatetta uuteen kotiin :)

4 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä oot tehnyt :) Mullakin alkaa ens viikolla kirppispöytä ja armoton hinnoittelu ja tavaran seulonta on käynnissä tällä hetkellä, nurkat täys vaatekasoja kun en niille mitään järkevämpääkään paikkaa keksi siihen asti että saa vietyä myyntiin :)

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania löytöjä, minun makuun kyllä myös :)

    VastaaPoista
  3. Lara: kiitos, oon vieläkin ihan innoissani kun kerrankin oon jotain löytäny, oon aika nirso noissa kirppishankinnoissa :)
    Meilläkin oli monta päivää nurkissa pyörimässä iso laatikko, iso ikean kassillinen ja tuo unohtunut pussukka, nyt on kiva kun mahtuu kävelemäänkin :) Toivottavasti saat nurkat tyhjäksi.

    Tasha, jee :) Ootko itse käyny kirpparoimassa viime aikoina?

    VastaaPoista
  4. Hyviä löytöjä ja ihania nappi-yksityiskohtia noissa! Heh, tykkään napeista:))

    VastaaPoista