maanantai 8. helmikuuta 2010

Nyt äkkiä jotain sutinaa...

...tonne makkarin puolelle. Lähinnä siis sisustuksen muodossa. Vietin pienen surffailuhetken tuolla sängyllä pötkötellen samalla kun Santsu oli unta hakemassa. Eksyin pitkästä aikaa eräälle sisustusfoorumille katselemaan uusimpia päivityksiä ihmisten kodeista ja monta kertaa katse lipui näytöltä mittailemaan makuuhuonettamme. Huone näyttää niin tylsältä :( Parisänky, yöpöydät. Santsun sänky. Ankeat seinät, sängyn päädyssä päiväpeitto tyynyineen mytyssä niille varatussa korissa. Kekoa on kasvatettu puolipitoisilla vaatteilla, sekä minun että tytön. Välistä pilkistää pari harsoa. Korin vieressä pari isoa säkkiä täynnä kiertoon meneviä vaatteita, pitäisi saada ajoiksi varata se kirppispöytäkin.

Säilytystila on ykkösenä haluamieni juttuen listalla. Kaikkein eniten ehkä kaipaisin lämmintä varastotilaa minne saisi säilöttyä kausitavaraa+muuta harvemmin tarvittavaa. Toisena listalla olisi kaappitila mutta tässä asunnossa sekin on melko mahdotonta toteuttaa. Siispä jäljelle jää lipastot ja senkit.
Tässä on pari ikean sivuilta sillä silmällä valittua lipastoa. Laatikoihin saa piiloon yllättävän paljon tavaraa ja lisäksi päälle saa myös jotain kivaa (minun tapauksessani aivan mahtava tavaroitten laskupaikka, paljaalle tasolle yleensä jättää käsistään tavaraa, papereita, lehtiä... kaaoksen ja sekasotkun ainekset ovat valmiina. Minun pitäisi ottaa läksyksi sanonta "vie mennessäs, tuo tullessas")


Uusia tekstiilejäkin voisi harkita makkariin. Tällä hetkellä meillä on ruskea päiväpeitto, valkoiset verhot ja ripaus vaaleanvihreää (kuvat täällä). Ehkä sitä vihreää voisi näin kevättä kohti mentäessä tuoda lisää. Kuulisin kyllä mielelläni vinkkejä ja piristysideoita!

Lisäksi minulla on kova vimma saada Santsulle oma huone! Olen alkanut pehmittää miestä jo ajatuksella että voisi luopua jättiläismäisesti työpöydästään (se on oikeasti sen Santsulle kaavaileman huoneen ikkunaseinän pituinen! ) ja parista kirjahyllystä ja hankittaisiin tietokoneelle pienempi pöytä. Tosin siitä seuraa taas sen sijoitusongelma...makuuhuone? Olohuone? Täytyisi alkaa laittamaan ihan paperille näitä suunnitelmia, piirroksia ja niihin liittyviä tarpeita että saisi jotain järkeä, tällä hetkellä kaikki kun on vaan pään sisällä.

Taidan siirtyä takaisin netin sisustusmaailmaan selvittelemään ajatuksiani. Tai sitten sotken niitä vain entisestään :)

1 kommentti:

  1. Meki tarvittas joku lipasto pojan vaatteille, entinen on kauheen vanha ja raihnainen, hajoo varmaa justiinsa! Kivoja nuo mitä olit kattonu :)

    Voi ku meilläki poitsu vois muuttaa omaan huoneeseen, mut ei oo huonetta alakerrassa nii ei vielä siis oo ajankohtaista.. vaikka mie oisin siihe iha valmis :)

    VastaaPoista