perjantai 8. tammikuuta 2010

Uneton yö ja häävaatepohdintaa

Voi että on tokkurainen olo. En saanut viime yönä unta sitten millään. Puoleen yöhön mennessä meillä oli jo kaksi unten mailla olevaa mutta tämä kolmas katseli hämärässä kattoa kirkkain silmin. Nousin pois sängystä ja kävin netissäkin surffailemassa vielä vaikka en tiedä onko se hyväksi. Kolmen maissa Santsulta katosi tutti ja itku tuli joten häntä piti rauhoitella, juuri kun olin ehkä pääsemässä uneen. Loppujen lopuksi taisin katsoa kelloa vielä neljältä.
Klo: 8 aikoihin alkoi taas pinniksestä kuulua kahinaa ja pientä höpötystä. En jaksanut nousta katsomaan, joten taidettiin molemmat nukahtaa vielä tunniksi. Uni olisi kyllä maistunut!
Nyt Santsu on päikkäreillä, nukahti lähes heti. Minäkin voisin nukkua mutta en osaa! Toivotaan että nukkumatti vie minut illalla ajoissa höyhensaarille...

Sitten vaateasiaa. Meille tuli joulun alla mieluinen kirje. Hääkutsu! Eräs ystäväni on menossa ensi kuussa naimisiin, talvihäät tiedossa siis! Heti kutsun luettuani alkoi kova vaatepohdinta ja ennen kaikkea stressi! Vaatekauppaan on pakko suunnata, sillä en omista mitään talvijuhliin sopivaa asua. Asun hankintaa vaikeuttaa hieman pieni budjetti ja nämä ihanan muhkeat muodot.
Olen koettanut katsella aletarjontaa sillä silmällä ja löysinkin pari mekkoehdokasta, mutta en ole päässyt niitä vielä kokeilemaan. Toivottavasti lähipäivinä pääsisin, kurjaa jos sopivat koot ovat jo menneet.
Mutta tässä asiassa on pieni mutta. Toivoisinkin teidän mielipiteitä asiasta. Nimittäin ne katsomani mekot ovat mustia. Sopiiko musta vaate häihin? Ajatukseni on asustaa ne jollain värillä, en tiedä vielä millä. Minulla olisi ennestään beige bolero ja valkoisia koruja+laukku (olisi kyllä mustakin laukku) joten asusteet voisi olla beige/valkoinen-linjaa... Ellei sitten värikkäämpää väriä löydy.
Toinen ongelma on kengät. Kirkossa voisi olla saappaat jalassa, mutta entä juhlapaikalla? Se vaatinee eri kengät. Ongelma tässä on se että minulla on naiseksi aika suuri jalka, 41-42. Siksi juhlakenkäkokoelmani on varsin pieni. Ja pieneksi tulee jäämään sillä yksinkertaiseti en saa sullottua jalkojani niihin pikkuruisiin ihaniin kenkiin mitä kaupat pullollaan.

Santsun vaatteet on löytynyt ongelmitta, tämä mekko pääsee testille nyt. Siihen olisi kaveriksi suloinen bolero mutta se on musta, joten voi mennä liian synkäksi. Täytyy etsiä jotain valkoista seuraksi.

Mutta hyvät ihmiset, help! Sopiiko musta mekko ja saappaat häihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti