tiistai 26. tammikuuta 2010

Prinsessojen keittiössä...

...käytetään vain prinsessojen lempiväriä! Pyh, parhaatkin prinsessat mukamas :) Mutta en tiedä mikä mielenvika se eilen iski kun ostin uusia PINKKEJÄ leivontakulhoja Tokmannilta, halvalla kun sai.
Kivat ne oikeesti on :)


Elloksen aleostoskoriin tuli naputeltua mm. nämä paidat. Pari muutakin ihanuutta paketissa oli mutta oli pakko palauttaa kun esimerkiksi kengän vetoketju oli niin jumissa etten saanut sitä edes auki, saati että sitä olisi uskatanut kokeilla Santsun jalkaan.


Valkoisessa paidassa on myös kuviota takana, pikkubambi ja liihotteleva perhonen. En vaan tajunnut kuvata sitä.
Tänään postilaatikosta löytyi tämmöinen ihanuus, Lindexin velourtunika. Olen koettanut useampaan otteeseen metsästää tällaista mutta aina on ollut kova kilpailu ja hinnat nousseet huimiksi. Nyt tärppäsi, ihan käypään hintaan. Varsinkin kun vielä tosi hyväkuntoinen edelleen, ihanan pehmeä. Pinkit leggarit vaan kaveriksi ja eikun menoksi!


Muuten meille kuuluu aika hiljaista, mitä nyt joku yskii aina välillä. Ollaan koko perhe kurkkukipuisia ja Santsulla varsinkin tulee kamalia yskänpuuskia. Eikun höyryä henkeen vaan...
Tänään meillä siis jäi taas kerhoilu välistä :( Ei viitsi mennä sinne toisiin tartuttamaan, joten kaksin kävimme sitten pikku asiointilenkillä postissa ja ruokakaupassa. Olis kyllä jo vähän ikävä kavereita kun ei niitä oo aikoihin nähny. Jokainen kun on vuorollaan sairaana :(

2 kommenttia:

  1. Vauu, pinkkiä:)) Meidän leivontakulho tilanne on varsin heikko. Kaapista löytyy tällä hetkellä vain yksi, tylsän valkoinen kulho;) Oliko noita muun värisinä tarjolla? Oliko hyvässäkin tarjouksessa?

    Paranemisia <3

    VastaaPoista
  2. Noita oli ton pinkin lisäksi ihan valkoisia ja olikohan tummansinisiä ja -vihreitä. Tarkkoja värejä en muista mutta tummia kuitenkin. Hintaa oli huimat 2e noilla kolmella kulholla.
    Huomasin tarkemmin tutustuessani että noissa on mitta-asteikotkin sisällä!

    VastaaPoista