keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Äiti sydän Isi

Äitillä ja isillä on tänään vuosipäivä. Yhteistä taivalta on takana 4 vuotta. Niihin vuosiin mahtuu monenlaista käännettä. Aluksi etäsuhdetta, 400km välissä. Muuttoja, ainakin 3kpl. Matkoja, reissuja, hassutteluja. Pieniä arjen asioita ja juhlahetkiä. Kihlaus eräällä sillalla sateisena heinäkuun päivänä Oulussa. Mutta yhteisen aikamme paras saavutus on ehdottomasti Santsu!

Ollaan vähän suunniteltu että Santsu menisi viikonloppuna mummolaan yökylään ja äiti&isi lähtisi jonnekin kaksistaan. Ykkössuunnitelmana olisi hotelliyö Oulussa ja jotain kivaa tekemistä, leffaa, keilailua, syömistä tms. (äitiä kyllä kutkuttaisi ihan pieni shoppailukierroskin jos vaan ehtii ;) ). Mutta suunnitelmat ovat vielä auki ja elävät, katsotaan nyt tämä terveystilanne uudestaan loppuviikosta, salliiko se tämän pienen irtioton arjesta.

Kovasti toivon että sallii :)

2 kommenttia:

  1. Onnea tätäkin kautta teille! <3

    Kuulostaa hyvältä, ei muutaku Santsu mummolle (tai kelle nyt meneekin) hoitoon ja lähette pikku lomalle kaksin, se tekee hyvää teille kaikille! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3

    kyllä kelpais oikeesti, S on viimeksi ollu yökylässä jotain 3kk sitten (ja se olikin eka kerta) ja nyt vois ehkä raaskia olla hetken erossa uudestaan :)

    VastaaPoista