torstai 28. tammikuuta 2010

Santsu 11kk

Minun pieni vauvani on jo 11kk vanha. Vaan voiko sitä enää vauvaksi sanoakaan, sellaista joka kävelee, leikkiä touhottaa, kantaa äitin käsilaukkua ja isin näppäimistöä ympäri taloa, aukoo keittiön kaappeja ja laatikoita, vääntelee hellan nappuloita ja auttaa tiskikoneen tyhjentämisessä... Pakko kai se on pikkuhiljaa alkaa hyväksyä että iso tyttö meillä jo on, ihan pian 1-vuotias.

Näin kaupassa näin ihanan uutuuden, Mymmeli-pyyhkeen! Ihanat värit, aivan kuten on Mymmeli-mukissakin. (paljastettakoon että olen ostanut muumimukeja ainoastaan värin perusteella, hahmolla ei niinkään ole väliä ;) ) Tämän voisi kipaista Santsulle vaikka lahjaksi :) Kuvalähdesivun mukaan näitä olisi myös kylpypyyhkeenä (meille yksi sellainen myös, kiitos!) mutta Finlaysonin sivuilta en sellaista kyllä löytänyt. Silmät auki kaupassa vaan siis!

Täällä on tänään hyytävä pakkaspäivä, -22 astetta ja tuulee, joten pysymme ehdottomasti sisällä tänään. Siispä taidan laittaa jauhot pöllyämään ja alkaa pullanpaistoon. Ajattelin tehdä pakastimeen valmiiksi sekä Santsun synttäripullat (mansikka-vaniljapullia) sekä muutaman palleroisen laskiaispullia varten :)


Kuva täältä

Jäipäs kuva typerästi osittain näkyviin, mutta kyllä siinä kaikki oleellinen näkyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti