tiistai 29. joulukuuta 2009

Joululahjakooste

Eilen illalla palasimme kaukaisemman mummin luota joulunvietosta. Ihanaa oli käydä kotona mutta aina se aika menee liian nopeasti ja sitä on liian vähän! Nyt tässä olemme yrittäneet palautua arkeen ja purkaa kaikkia laukkuja ja nyssäköitä. Samalla kun purin viimeisiä kasseja, listasin äsken paperille kaikki Santsun saamat joululahjat ja otin samalla valokuvaversiot lahjoista vauvakirjaa varten. Tuskin sitä enää 10v päästä lueskellessa muistaa miltä mikäkin lahja näyttää. Ajattelin samalla jakaa kuvat myös teidän kanssa.

Sukulaiset ovat tainneet hieman höpsähtää. Lahjamäärä oli mielestäni älytön ja jos sama tahti jatkuu synttäreillä ja ensi jouluna ja tulevaisuudessa niin miten me mahdutaan tähän asuntoon?!


Lelusaldo:
-kassissa 6kpl erilaisia eläinhahmoisia pehmokeiloja+pallo (pakkauksesta ehdin lukea että liittyy jotenkin unicefiin, mutta se lappu katosi ennenkuin ehdin tarkemmin perehtyä asiaan)
-Ämpärillinen puupalikoita
-Brion muotopalikkalaatikko
-Busy poppin` pals-pomppivat eläimet mikälie :)
-Brion vedettävä kirahvi
-vedettävä toukka
-Sademetsän kätköissä salasivukirja


Vaatesaldo:
-Name It:n tennarit
-Lindexin yökkäri
-Tutta tunika
-Tutta collegepuku
-Mekko
-Villasukat
-Hello Kitty-paita
-ja lisäksi Mymmeli-kulho+2 muumi-lusikkaa

Lisäksi Santsu sai pulkan, mutta se ei päässyt näihin kuviin kun on varastossa odottamassa testiajoa. Ai niin ja rahaakin oli ilmestynyt hieman tilille.


Äitin ja vähän isinkin saalista:
-vohvelirauta (huippujuttu!)
-2 Teema-kulhoa
-2 Teema-syvää lautasta
-6kpl Savonia-kahvilusikoita
-Pentikin Anis-sarjan kaadin
-Pentikin Inkivääri-kulho
-1,5l teflon-kattila
-lyhty
-Dyson! (ei kuvaa mutta uusi imuri oli aivan huippujuttu! Entinen olikin aikansa elänyt opiskeluaikainen halpisimuri...)

6 kommenttia:

  1. Kivoja lahjoja! Dysonin imuri on kyllä ihan huippu :)

    VastaaPoista
  2. Kiiitos, miustakin oli monia kivoja yllätyksiä muutaman toiveen lisäksi :)
    Eilen piti jo testata imuria kun oli muutama pölypallero ehtinyt nurkkiin pyörimään ja kyllä sillä oli kiva huristella menemään. Varsinkaan kun johto ei kelautunut yksin sisään kesken imuroinnin niinkuin vanhassa romussa :D

    VastaaPoista
  3. Oooh Santsun lelu-ja vaatesaldo on ihan huikea:)) Ihania lahjoja, varsinkin nuo Brion lelut, pehmoeläinkeilat ja tennarit <3 Ihania ja todella hyödyllisiä lahjoja olit kyllä saanut sinäkin! Pentikin Anis-kaadin, jee sait sen:))

    VastaaPoista
  4. Piiju, joo aika huikean järjetön! toinen ei ymmärrä lahjoistaan juuri mitään ja tommonen kasa niitä nyt ois sitten :D
    Tosin aika kivasti osaa leikkiä tolla lelulla mistä noi eläimet pomppaa piilosta esiin ja tuo kahva on just hyvä sen kuljettamiseen ympäri kotia :) Lisäks pehmokeilat sopii just nätisti pikku käteen joten niitäkin kuljetettaan ympäriinsä :)

    VastaaPoista
  5. Ai että nuo NameIt:in tennarit, kuola täällä valuu! Ihanat! :) Paljon kivoja lahjoja!! :) Meilläkin Joel sai isoja leluja, mm. Plaston kuorma-auton ja duploja, sun muuta.. Pitänee siis kohta alkaa sisustelemaan pikkumiehelle ihan omaa huonetta että saa tavarat olkkarista jonnekin! :D

    VastaaPoista
  6. Mie oon yrittäny kans ajaa miestä pois tietokoneineen tuolta yhdestä huoneesta että tytsy sais oman huoneen, mutta tuloksetta toistaiseksi. Täällä ne lelut on hujan hajan pitkin keittiö-olohuonetta. Vaan pysyisköhän ne lelut siellä omassa huoneessakaan jos semmonen ois... Santsu ainakin on sellainen kuljettaja että huhhuh!

    VastaaPoista