keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Kaikki hukassa

Ei jaksa. Väsyttää. Uni ei tule. Välillä ärsyttää. Ja kiukuttaa. Sekä äitiä että tyttöä. Inhottava pimeys ja viikkokausia kestänyt sadekausi. Eipä tuo ole ihmekään jos ei ole puhtia ja intoa tehdä mitään. Kodin joulunlaittaminen on puolitiessään. Ensimmäisenä asettelin joka huoneeseen valoja ja kynttilöitä tuomaan lämpöä ja valoa tähän synkkään pimeyteen. Loput koristeet löytävät paikkansa yksi kerrallaan, yksi päivässä. Vaan missä on minun joululiinani? Se ainoa jouluinen kankaanpala jonka omistan. Olen viettänyt jo pari unetonta yötä ja stressaantunutta päivää miettien ja etsien mutta ei. Se on varmaan siellä hyvässä tallessa niinkuin eräät viisaat sanoivat.

Santsun kanssa ollaan availtu parina aamuna joulukalenterien luukkuja. Maanantaina tuli yllätyspostia kummeilta Santsulle, hän sai oman minikokoisen Myyrä-joulukalenterin. Sitä olis kiva maistaa luukkujen avaamisen ohessa, mutta äiti haluaa säästää sen ehjänä muistojen laatikkoon, joten Santsu saa tyytyä katselemaan kalenteria kauempaa äitin käsistä.

Pakko kertoa teille eräs ilonaihe! Meillä on ollut ongelmia tuon pinnasänkyyn nukahtamisen kanssa jo pitkän aikaa, omaa tyhmyyttä se varmaan on ollut kun antanut liian helpolla periksi ja antanut nukahtaa/nukkua meidän sängyssä...Mutta eilen kokeilin onneani tuon nukutusasian suhteen ja voi vitsi, Santsu nukahti omaan sänkyynsä! Ja sama toistui tänään, jopa alle 10 minuutissa! Muutaman kerran nousi keikkumaan reunaa vasten mutta laskeutui sitten itse alas touhuamaan kirahvi-pehmonsa kanssa ja pian alkoikin kuulua tasainen tuhina <3 Peukut pystyyn että sama rata jatkuu :)

Tässäpä tämänkertaiset pikakuulumiset, yritetään pian saada aikaiseksi myös kuvallista postausta aiheesta, jota en vielä tiedä :)

1 kommentti:

  1. Onko se tuo täysikuu mikä valvottaa? Minuakin väsyttää tuo jatkuva pimeys ja sade. Toivoisin lunta, että tulisi vähän valoa!!

    Kuulostaa hyvälle tuo nukkuminen, kyllä se siitä alkaa sujumaan:) Meillä oli myös yhdessä vaiheessa ongelmana tuo että neiti nukahti meidän sänkyyn pinnasängyn sijaan, mutta sitten yhtäkkiä suunta muuttui!!

    VastaaPoista