perjantai 18. joulukuuta 2009

Top 5

Kävimme Santsun kanssa äskettäin pienellä happihyppelyllä vaunulenkin muodossa kun oli "vain" kymmenkunta pakkasastetta. Sisällä on mennyt viikko muuten kun pakkaset on paukutellu -20 astetta koko viikon. Kotiin tultuamme piti keittää lämmikkeeksi kahvit ja sen seurana herkuttelin parilla suklaapalalla. Siitä sainkin idean koota omat joulusuklaiden suosikit!

Vaikeahan näitä on tiettyyn järjestykseen laittaa mutta aloitetaan nyt sijasta 5. jossa keikkuu kaksi kerrosta Pandan juhlapöydän konvehteja. Konvehtirasiatarjonnan paras sisältö löytyy mielestäni tästä rasiasta, mutta ei tässäkään kaikki ole minun makuuni, mm. kaikki marmeladitäytteiset suklaat jäävät viimeiseksi rasian pohjalle tai tarjoan ilomielin muille.
Sijalta 4. löytyy niin ikään Pandan tuotantoa, Enkeli-suklaakonvehteja, joissa on täytteenä ihanaa minttua ja toffeeta.

Sijalla 3. komeilee Fazerin perinteinen sininen suklaakonvehti, niin kuin siitä ei saisi tarpeeksi levyn muodossa ;)


2. sijalla Fazerin Geisha-konvehdit, niin suussa sulavaa. Vaikka Geishaa on tarjolla ympäri vuoden muussa muodossa niin harvemmin sitä tulee ostettua vaikkapa kesällä. Minulle Geisha on joulusuklaa.Sijalla 1. komeilee Fazerin Joulusuklaa, jonka löysin vasta viime (tai toissa) jouluna. En aikaisemmin voinut sietää mitään hedelmänpaloja suklaassa ja muutenkin tämmöinen jouluinen, mausteinen suklaa maistui omituiselle. Mutta viime jouluna makunystyrät avautuivat uudella tavalla ja ihastuin täysin tähän! Ansaitsee ehdottomasti paikkansa ykkösenä joulusuklaitten ranking-listalla! :)
Mitkä ovat sinun joulun suosikkisuklaat?Kuvat täältä
ja täältä

2 kommenttia:

 1. Kiva suklaapostaus!

  Minun herkku on aina ollut Pandan juhlapöydän konvehdit, mutta nyt sen sisältöä on niin paljon muutettu että jäävät hankkimatta.

  Fazerinat ovat myös herkkuja.. ja geishat :)

  VastaaPoista
 2. Oooh, todellinen herkkupostaus!

  Omia suokkareitani ovat fazermint, pandan enkelikonvehtit ja perinteinen fazerin joulukonvehtirasia. Tosin viimeiseksi mainitun sisältöä oli taas uudistettu, joten uusinta makutuomiota siitä en osaa vielä sanoa.

  Sinun listasi ykkönen fazerin joulusuklaa on kyllä myös herkkua:) Nams, nams:D

  VastaaPoista