sunnuntai 6. joulukuuta 2009

shoppailua taas vaihteeksi

Perjantaina oli monien suomalaisten onnenpäivä kun veronpalautukset mätkähti tilille. Myön minä kuulun niihin onnekkaisiin, jonka tili näytti (hetkellisesti) plussaa aika mukavasti. Sen kunniaksi kävin ostamassa itselleni ensimmäisen (kyllä, itselleni, ensimmäisen, koska aion lahjoa itseäni myös toisella paketilla). Ensimmäineen lahjani näyttää tältä:
Eilen parin ystäväisen kanssa jätettiin mussut isien/mummon hellään huomaan (meillä mummon koska isi oli töissä), pakattiin itsemme autoon ja huristeltiin lähimpään kauppakeskukseen jouluostoksille. Minun osaltani joululahjaostokset jäivät puutteellisiksi, koska sen kauppiksen muutamat hassut leluosastot olivat todella köyhiä eikä listalla olleet toiveet kävelleet vastaan :( Etsintä jatkukoon.
Myös sinisävyisten flanellihousujen metsästys oli vaikeaa, ovat tainneet kuolla sukupuuttoon viime joulun jälkeen. Punaista oli kyllä tarjolla enemmän kuin laki sallii... Se väri ei vaan passaa sinisen ystävälle. Kaiken lisäksi flanellihousujen toivojan varavaihtoehtokin oli päässyt loppumaan levyhyllystä, miksi kaikki haluaa Yölinnun uuden kokoelma-cd:n??

Itselleni löysin Vero modasta neuletakin, yllättäen mustan ja Lindexiltä Santsulle vaatetta tarjouksella osta 30e:lla, saat 10e alennusta. Voitteko uskoa että oli jopa vähän vaikeaa löytää vaatetta saadakseen 30e rikki? Ensi viikon pikkujouluihin löysin sentään lahjan, pienen Nalle puh-kirjan. Kuvia näistä nyt ei olu kun kaikki tavarat on makkarin vaatehuoneessa ja Santsu nukkuu parhaillaan siellä. Siis makkarissa, ei vaatehuoneessa :)

Taidankin alkaa joulukortteja askartelemaan, pianhan ne täytyy postittaa enkä ole aloittanutkaan! Olen odottanut Sinellista tilaamiani tarroja mutta ovat vissiin aika kiireisiä siellä kun eivät jouva lähettelemään, murrr! Joudun tekemään B-suunnitelman kortit siis.

Virittelen tunnelmavalaistuksen ja syvennyn itsenäisyyspäivän viettoon askarrellen.
Onnea Suomi!

2 kommenttia:

  1. Minullakin on tuo musta Mariskooli. Se on kyllä tosi tyylikäs :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä :) Monta vuotta olen siitä haaveillut ja nyt minä sen sain :)

    VastaaPoista