torstai 10. joulukuuta 2009

Pikkujouluilua

Eilen meillä oli meidän mammailijoitten pikkujoulut. Kuusi äiti ja saman verran lapsia iältään +/-1v kokoontui saman katon alle viettämään aikaa yhdessä pikkujoulutunnelmissa. Pikkujoulut järjestettiin nyyttäriperiaatteella, joten jokainen toi mukanaan herkkuja ja pienen lahjan. Me veimme Santsun kanssa glögi-juustokakkua ja ai että se oli herkullista! Suosittelen kokeilemaan joulun herkkuhetkiin, varsinkin jos tuntuu ettei muuten saa kaloreita kertymään ;)

Tokihan meillä kävi paikalla myös joulupukki. Santsu olikin ainoa rohkea joka kävi morjestamassa pukkia lähempää näin vapaaehtoisesti. Tosin vain puolitiessä, päättikin kääntyä sitten kesken kaiken takaisin. Sylissäkin käytiin hetki istumassa mutta se oli vähän pelottavampi kokemus.

Pukinkontista löytyi pikkuinen paketti jokaiselle lapsukaiselle. Santsu sai omansa ensimmäisten joukossa mutta ei oikein välittänyt tuon taivaallista omastaan, kaverin paketti oli kiinnostavampi kun siinä oli kiharaiset nauhat :) Santsun paketista löytyi marakassit ja niin se neitonen pisti pystyyn heti yhden naisen orkesterin, kyllä soi komiasti!

Kotona äitiäkin odotti yllätys!

Ehdin jo epäillä mitä pahaa se mies on mennyt tekemään näin lepytelläkseen ennenkuin muistin oman nimipäiväni! Ja vastahan olin aamulla sitä miehelle itse mainostanut ;)
Osaa se joskus yllättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti