torstai 25. kesäkuuta 2009

Autoja ja sammakoita

Viime aikojen kuumuus on tuonut mukanaan laiskuuden. Olen ollut melko laiska monen asian suhteen, mm. tämän blogin päivityksen. Siksi päätin nyt korjata asian naputtelemalla kaksi postausta samana päivänä!

Postauksen otsikko koskee hieman vanhaa asiaa jo, mutta toisaalta ne koskevat juuri näitä säitä, autot ja sammakot :) Eli asiaa shoppailusta (taas). Viime viikolla pakkasin Santsun ja tuliterät matkarattaat autoon ja huristeltiin naapuricityyn katsastamaan alen alkajaiset. Muutama alevaate löytyikin, muutama Ota 3, maksa 2-tarjouksesta ja pari vaatetta tuli kyllä ostettua normaalihinnalla kun löytyi edullisemmin kuin meidän paikallisesta tarjonnasta! Eli ihan tarpeeks tuli taas kulutettua, täytyis varmaan laittaa hetkeks pankkikortti lukkojen taa!

Autobody Kappahl, sammakkopuku Tutta

Keltainen on ollu aina minun inhokki väri vihreän ohella. Vaan niinpä sitä ostellaan keltaisia vaatteita (mutta vain lapselle, itselle en ikipäivänä pukis keltaista!) ja sisustellaan kotia vihreällä, mutta sen sävy on kyllä tarkkaan harkittu. Olen tainnut saada jostain siedätyshoitoa näitten värien suhteen, kun niitä alkaa löytyä omastakin kodista vähitellen :)

Pöh, tämä on kyllä niin turhauttavaa muokkailla tätä tekstiä, en saa millään tuota kuvatekstiä keskelle :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti