torstai 18. kesäkuuta 2009

Plussauksen vuosipäivä

Mieliala vaihtelee. Keho tuntuu oudolta. Vatsaan sattuu. Väsyttää. Eräs oleellinen asia puuttuu tässä kuussa. Mitäs tämä nyt tarkoittaa...?

Olimme yhdessä apteekkireissulla ostamassa miehelle rasvoja, kun mietimme että laitetaanko testi samaan pakettiin. Juhannus oli lähestymässä ja halusin tietää että saanko nautiskella pari siideriä vai mennäänkö vesi&limpparilinjalla. Kotona testiä sitten tehtiin yhdessä jännittäen. Mies toimi kemistinä (testi siis tehtiin siirtämällä muutama tippa purkista pipetillä testialustaan) ja minä pyörin ympäriä asuntoa hermostuneena ja jännittyneenä. Hetkessä testialue värjäytyy ja näyttää tilanteen... Vahvasti plussalla ollaan! Tuijotan testiä epäuskoisena kauan, kyyneleet nousevat silmiin, naurattaa. Itken ilosta. Halaamme miehen kanssa toisiamme ja hoemme "uskomatonta, ei tää voi olla totta".
Tuosta hetkestä alkoikin tunteita täynnä oleva vuosi. Mieli täynnä epävarmuutta, onnea, iloa, surua, pelkoa, jännitystä, odotusta. Tunteita laidasta laitaan.

Tänään siis on tasan vuosi kulunut tuosta elämämme mullistaneesta testistä. Testin tulos on mieleinen, ihastuttavan suloinen, niin rakas <3

Tämän tahdon kokea vielä joskus uudestaan!

2 kommenttia:

  1. Kivasti kirjoitettu muisto tärkeästä hetkestä:) Hihii ja vieläkin naurattaa se sun päiväkirjamerkintä... aiheutti vähän hämmennystä:D

    - Piiju

    VastaaPoista
  2. ihanasti kirjotettu, liikutuin <3

    VastaaPoista