perjantai 12. kesäkuuta 2009

Ostoksia

Maanantaina saimme vaihtelua arkeemme kun pääsimme Santsun kanssa käymään "suuressa maailmassa" eli Oulussa. Aamupäivän vietimme ystävän luona tyttöä ihmetellen ja ihastellen :) Iltäpäivällä teimme pikavisiitin keskustan muutamaan vaateliikkeeseen (eli vakiot h&m, kappahl ja lindex piti katsastaa). Alkoi olla pikkuhiljaa kiire käyttää pois tytön syntymän jälkeen saadut alekupongit ja siinä onnistuinkin helposti :)
Tämmöiset vaatekappaleet läksivät matkaan tällä kertaa:

Söpö body on ehkä vähän poikamaisissa väreissä mutta me ei ollakaan värisidonnaisia (vaikka suurin osa vaatevarastosta onkin pinkkiä/vaaleanpunaista). Pinkin ja turkoosin lisäksi meillä on myös paljon ruskeaa ja jonkin verran tuollaista sukkien vihreää. Kaikki kolme sävyä passaa ruskean kanssa niin hyvin! Yökkäri on kokoa 74, oottelee syksyä kun alkaa varmaan olla silloin passelia jos sama kasvuvauhti jatkuu. Yökkärin pyllypuolella on myös yksi tipunen tsirputtamassa.

Ostaessani vaatteita pyrin tekemään ostokset aleista tai muun tarjouksen aikaan, hyvin harva vaate on ostettu normaalihinnalla. Alekupongit, ota 3, maksa 2-tarjoukset jne on mun juttu :)

Loppuun vielä tämän päiväinen ostos, jotain minullekin! (ja -40% ;) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti