torstai 16. heinäkuuta 2009

Kuulumisia!

Voi että nämä kesäpäivät menevät hujauksessa aamusta iltaan. Mihin meidän aika oikein kuluu kun koko ajan tuntuu että herätään uuteen aamuun mutta saadaanko mitään ajoiksi.

Tämä heinäkuu on ollu yhtä hulinaa, tuntuu ainakin kun muistelee menneitä päiviä. Kesäkuun lopussa pakkasimme Santsun kanssa kassit täyteen tarpeellisia tavaroita ja reissasimme iloiseen Itä-Suomeen minun kotikotiin viikoksi. Siellä olimme melkein koko ajan menossa, tavattiin ystäviä ja sukulaisia, kierreltiin kauppoja, opeteltiin uusia taitoja, vietettiin isomummin 80-vuotispäiviä. Välillä myös levättiin, tottakai!
Kummin kanssa Santsu teki kovaa tuttavuutta uudelleen, harvoin kun näkevät. Voi että niitä hymynväläyksiä mitkä kummi sai osakseen! Sai toki mummikin :)

Kotiin palasimme heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina, kotiin oli kiva tulla ja isän ja tyttären kohtaaminen viikon tauon jälkeen oli hellyyttävä. Heidän omat kahdenkeskiset jutut ja temput jatkuivat taas. Siitä päivästä eteenpäin on ollut kaikennäköistä vilskettä. Maanantaina opeteltiin taas kotona oloa ja pyykättiin, tiistaina Santsu oli mummolla hoidossa ja äiti&isi kävi ulkona syömässä 2-vuotis kihlapäivän kunniaksi. Keskiviikkona oli neuvola, jossa neitosella olikin taas melkoiset mitat: 8170g/68,3cm ja ikää reilu 4kk :)
Torstaina meillä olikin vauvatreffit, eräs kaveri kävi pienen poikansa kanssa meitä moikkaamassa. Oli siinä pienillä ihmettelemistä toisissaan ja Santsu hienona neitinä olikin heti kiipeämässä pojan päälle :) Illan mittaan tunsin itseni viluiseksi ja niinpä vain sairastettiin pieni kesäkuumekin, joka lauantaihin mennessä jo hieman helpotti.
Sunnuntai olikin sitten suuren suuri päivä! Aloitimme maistelemaan kiinteitä! Isi oli kuvaamassa ensimaistiaisia ja ilmeet olivat aivan ihania, epäileväisiä irvistyksiä :D Tämä viikko onkin jatkunut perunaa mutustellen, lenkkeillen ja vielä pieniä alelöytöjä tehden.

Toin muuten kotoani erään pikku projektikohteen, josta tulee juttua jossain vaiheessa. Siihen liittyy hiekkapaperia, suti ja maalia ainakin. Ja Santsu myös, tottakai! ;)
Mietin vain että otanko projektista pelkästään Ennen-Jälkeen kuvat vaiko työvaiheista myös? Kertokaahan mielipiteitä! :)

Kesäterkut!

1 kommentti:

  1. Ennen ja jälkeen kuvia ja työn vaiheista, tottakai! Oli mukava nähä sillon ja ei Mirkolle jääny mitää traumoja :D

    VastaaPoista