torstai 2. helmikuuta 2012

Ruusumuumia lahjaksi

Sähköpostiin ilmestyy aina silloin tällöin Finlaysonin uutiskirje, jotka useimmiten kuitenkin nakkaan suoraan roskakoriin. Nyt kuitenkin kävin "ikkunaostoksilla" kun mainostettiin postikuluttomuutta (norm.7e!). Kävi kuitenkin niin että kurkkasin alelaariin ja sieltä ostoskoriin siirtyi Ruusumuumi-pussilakanasetti puoleen hintaan. Siihen hintaan raaskin tehdä heräteostoksen. Ajattelin laittaa sen pakettiin Santsun synttärilahjaksi, 3v:n rajapyykki kun häämöttää uhkaavasti loppukuusta!


Olettekos muuten huomanneet että ainakin Finlaysonin pussilakanasettien hinnat ovat nousseet huimasti ylöspäin?! Uudet 1 hengen Muumi-setit maksavat lähes 60e, hurjaa!!! Siksipä täytyykin kulkea silmät auki aleaikaan myös liinavaateosastolla jos jotain uutta mielii saada.

6 kommenttia:

  1. Voi että mä heti ryntäsin kattoo oisko meilleki jotain, mut eii... Muumit on suosiossa meijänki 3 veellä.. mut ehkä mä jostain löydän kohtuu hintaset ennen huhtikuuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie en tiiä kumpi meillä tykkää enempi muumeista, äiti vai tytär ;) Toivottavasti tärppää ennen synttäreitä!

      Poista
  2. Minä kerkesin viikonloppuna tilaamaan,niin eikös sitten maanantaina tullutkin postia,että saa postikuluitta:((Mua harmittaa myös,että tuplapuusilakanoita saa harvoin missään kivoissa kuoseissa,ainakaan finlaysonilta tai luhdalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin ärsyttävää että ne alekoodit ja muut tarjoukset tulee just sen jälkeen kun oot tilannu normihinnalla :(

      Meilläkin useimmat tuplapussilakanat taitaa olla jotain Hobby Hallin tarjontaa, yhden kivan olen Finlaysonilta hankkinut, mustavalkoisen Aura-kuosin.

      Poista
  3. Niin, hinnat ovat nousseet eikä niissäkään enää muuta suomalaista ole kuin nimi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurjaa kun kaikki tuotanto pitää viedä ulkomaille. Onkohan kohta jäljellä enää mitään supisuomalaista...?

      Poista