perjantai 27. tammikuuta 2012

Nextiltä tullutta :)

Ihan ensimmäisenä, suurkiitos kaikille Next-kysymyksiini vastanneille! Rohkenin sitten kokeilla tilaamista ja kielitaitoni riitti kuin riittikin tekemään tilauksen ja Electronillakin se onnistui!

Keskiviikosta asti olen vahtinut kuin haukka puhelinta että koska sieltä kuljetusfirmasta soitellaan. Tänään se sitten soi ja olin hypätä kattoon innostuksesta ;D Puoli tuntia sitten ovikello soi ja Santsun kanssa intona revittiin pakettia auki :) Paketista löytyi seuraavaa...


Tämä pöllö-reppu tuli aiemmin tänään postin mukana, Santsu on ollut siitä lähtien reppu selässä. Repun tilasin jo ennen joulua mutta toimitus oli vasta nyt.

Ensimmäisenä paketista löytyi tämä mekko. Ihmettelen värivalintaa, sillä yleensä kammoksun keltaista! (Ehkä se tekee nyt tuloaan meille sillä hankin vähän aikaa sitten myös keltaisia käsipyyhkeitä!)

Ja lisää keltaista! T-paita Santsulle ja Ukkelille ihana turkoosi apinakapina t-paita.


Lyhythihaisia bodeja Pikku-Ukolle, tähtiä ja raitaa, mitäs muutakaan :)

Ja yöpukuja. Meinasin ensin ottaa samalla kuosilla kuin bodyt mutta sitten päädyin näihin. Löytyyhän näistäkin tähtiä ja raitaa ja lisäksi autoja. Väritkin miellyttää.

Kaiken kaikkiaan tilaaminen kävi helposti. Paljon kaikkea ihanaa sinne jäi ja varmasti tulee koko ajan lisää joten uusi tilaus on varmasti myöhemmin odotettavissa. Nyt jatkan näiden vaatteiden hypistelyä.

7 kommenttia:

 1. Uiii, ihana reppu! Itse haikailin saman sarjan ampparirepusta tai apinarepusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no on ja ihanampi livenä! Santsu ei olis halunnu tuota pöllöä tilatessa mutta aattelin ottaa sen sitten vaikka Ukkelille. No neitipä on nyt ihan myyty pöllölle kummiskin :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Oi vitsit mitä ihanuuksia! Tähtiä, raitaa ja keltaista.. joo kyllä kiitos:))

  Tosin tarvetta uusille vaatteille ei enää hirmusesti ois.. Olen tässä viime päivät pessyt urakalla pyykkiä ja todennut, että on noita vaan kertynyt :O :)

  VastaaPoista
 4. Joo ne jotenkin kummasti lisääntyy tuolla jemmalaatikoissa! :D Huomasin tässä joku aika sitten että meille on kertynyt yöpuku koossa 68 lähemmäs 15kpl että kyllä riittää! :D

  VastaaPoista
 5. Hihih, apuaah mikä määrä:D Eihän mulla ole sitten vielä mitään hätää;) :))

  VastaaPoista
 6. Joo, ei sulla oo huolen häivää vielä :) Tää on vaarallista kun pitkällä aikavälillä kerää jemmaan suurempia kokoja niin ei oikein pysy varaston saldoissa mukana, täytyy tehdä aika ajoin inventaarioita :)

  VastaaPoista