tiistai 28. helmikuuta 2012

3v!

Aamulla klo:4.58 meidän tytöntyllerö päästi ensimmäiset parkaisut 3 vuotta sitten! Miten siitä hetkestä voikin olla jo kulunut 3 vuotta?! Nyt neiti on jo niin isoa tyttö että! Ehtinyt huolehtivaiseksi isosiskoksi ja pohdiskelevaksi neitoseksi :)

Viikonloppuna vietettiin synttäreitä suvun ja kavereiden kesken. Puuhaa ja järjesteltävää riitti ja itse olinkin sunnuntai-iltana aivan poikki kun viimeisetkin vieraat olivat lähteneet. Tein tarjottavaa varmaan jotain armeijaa varten kun kaikkea jäi niin mahdottomasti, täytekakkuakin 3/4!

Synttärimekkona toimi Lindexiltä ennen joulua tilattu hulmuhelmamekko, ihana :)


Synttäreillä oli Hello Kittya kakun ja kertsiastioitten muodossa. Ensimmäistä kertaa testasin tuollaista kakkukuvaa, ei se oikein vakuuttanut minua ja jatkossa taidan kehitellä muunlaiset koristelut kakkuun...
Muita tarjottavia meillä oli kinkku-ananas- ja paprika-salamipizzakkaa, ne oli hyviä! Banaani-toffeecupcakella sai itsensä hetkessä sokerihumalaan :) Kuningatar-cupcakeja oli myös ja suklaamuffinseja. Minttusuklaapuusteja oli pakko myös tehdä testille ja tarjolle. Lisäksi oli prinsessakeksejä, vaahtokarkkeja ja partymix-sekoitusta. Melko sokerinhuuruiset bileet näin jälkikäteen ajateltuna...Mutta vahingosta viisastuu, erilaista ensi kerralla :)

4 kommenttia:

 1. Paljon Onnea 3-vuotiaalle!

  Hyviltä kuulostaa tarjoilut kyllä. Mulle kävi viime vuonna ihan samalla tavalla, tuntui että kaikki jäi käsiin. Tänä vuonna sitten varmaan vähän askeettisemmin ;D

  Ihanat nuo edellisen postauksen syntymävuosipipot! Täsmälleen samanlaisethan ne kävis meillekin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sankari kiittää! :)

   Innostuin etsimään uusia ohjeita niin etten lopulta osannut valita mitä tekis niin kävi sitten näin. Poikasen synttäreille sitten vähän vähemmän tarjoilua :)

   No niinpäs muuten käykin, eikun vaan tilaamaan :) Siellä sai pipon ja painatuksen värin valita mieleisensä :)

   Poista
 2. Onnea tyttöselle tätäki kautta! Perästä tullaan, ihan hirvittää ettei oo enää kauan meillä samoihin juhliin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttönen kiittää! :)

   Joo se vajaa 1,5kk menee kyllä nopsasti!

   Poista