keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Pipomania

Siivoilin juuri poitsun vaatejemmoja ja muistelin mitä kaikkea sinne on piiloteltu. Aika hyvin ollaan jo varustauduttu seuraavaan kokoon ja vähän kesäänkin. Lisäksi jemmalaatikosta löytyi seuraavaa...


Mahdoton läjä pipoja eri kokoisina, luulisi löytyvän sopiva kevääseen, kesään ja syksyyn :) Löytöjä alennusmyynneistä, nettikirppiksiltä ja kevään uutuuksista. Ruskea tipu-pipo siskon vanha. Mietin juuri noita katsellessani että mite onkin noin paljon kerääntynyt ja vieläpä pojalle! Ei Santsulla ollut noin paljon hattuja vauvana :D Lisäksi mietin että kuinkahan käytännöllisiä nuo pipot on vauvalla, makuullaan ne tietty karkaa päästä ja pystyssä ollessa kiskoo itse pois. Katsellaan kuin käy... :)


Löytyypä myös samistelupipot siskon kanssa.Numerot meinaa syntymävuotta :) Nimetkin näihin olisi voinut painattaa mutta tykkäsin enemmän numeroista. Nämä ovat peräisin Polka-nimisestä nettikaupasta.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on ollut pipomania menneinä vuosina! :D Hirveä määrä itsetehtyjä ja ostettuja pipoja, joista moni jäi käyttämättä siinä paljoudessa (tai osasta vain tuli niin suosikkeja). Pipoja on niin helppo ja kiva hankkia, ettei edes huomaa hommanneensa liikaakin :)

    VastaaPoista
  2. On siinä pipo poikineen :) meilläki on tuo autopipo oottamassa kevättä :)

    VastaaPoista