maanantai 4. heinäkuuta 2011

Silkkaa säästöä

Olen viikonlopun ja tämän päivän aikana säästänyt hurjasti rahaa! Toisin sanoen tehnyt hankintoja syksyyn oikein mukavin alennuksin ;)

Viikonloppuna teimme reissun Haaparantaan, jossa teimme joitain hankintoja kotiin. Pääsin myös pitkästä aikaa käymään Rajalla-kauppakeskuksessa jossa vietin tehokkaan reilu puol tuntisen tsekkaamalla aletangot linjalla Lindex-Kappahl-H&M-Seppälä.

Tein vauvalle muutamat housuostokset, jotka jäi nyt kuvaamatta, Santsu sai H&M:lta harmaan hupparin -50% ja Seppälästä vuoritetut farkut jotka oli kyllä huippu alelöytö! Nimittäin niissä oli punainen hintalappu 10e ja roikkuivat tangossa jossa oli -60%. Loppujen lopuksi maksoin housuista 2,80!!
Kuvassa myös tänään ostettu pitkähihainen tunika rintataskulla -50% (hinnaksi jäi 3,50) ja 2 paria sukkia -60% (0,60)


Kummipojan synttärilahjaa varten Name It:n pitkähihainen paita ja t-paita, molemmat -70%, hintaa jäi paidoille 3,55/3,00.


Haaparannassa kävin pikaisesti Hemtexissä, sieltä tarttui vauvalle mukaan ihanat tähtilakanat pinnasänkyyn. Kruunun kurssi olisi voinut olla parempikin alennusta ja loppusummaa ajatellen mutta kyllä siitä kuitenkin jonkin verran alennusta sai.

Kyllä (ale)shoppailu on sitten mukavaa! :)

4 kommenttia:

 1. No todellakin hyviä löytöjä. Meiltä löytyy nuo samat Hemtexin tähtilakanat, tosin vaaleansinisenä. :)

  VastaaPoista
 2. Huippuja alelöytöjä! Kerrohan lisää myös niistä kotihankinnoista, täällä tai toisaalla;)

  Nuo tähtipussilakanat on aivan ihanat, tykkäilen kovasti:)

  VastaaPoista
 3. Oi herkulliset nuo sydänpaikka farkut, ja mielettömän naurettavaan hintaan lähtivät! :) Meillä tuo hemtexin samainen setti, menee vieläkin tytöllä vaikka pinnasänky aika jo takana, se on ihana!

  VastaaPoista
 4. Sirkku, minä tykkään tuosta unisex-beigestä :)

  Piiju, aika laimeat ostokset oli kotiin, yksi naulakko ja pari hassua keittiötavaraa. Mutta nuo lakanat kyllä korvaa sen laimeuden :))

  Inka, meilläkin menis kyllä vielä peiton koon puolesta mutta saa nyt vauva sitten ihan ikiomat lakanat :)
  Todellakin, hinta oli kohdallaan farkuissa, mietin että tuskin kirppikseltäkään saisi tuohon hintaan farkkuja, ainakaan meiltäpäin...

  VastaaPoista