tiistai 5. heinäkuuta 2011

Yksin kotona

Santsu lähti lomalle. Mummo ja pappa halusi hänet yökyläilemään pariksi yöksi, mikäs siinä. Eikun laukkua pakkaamaan ja tyttö mummolaan. Totta puhuen on tää loma tehny ihan hyvää itellekin vaikka ikävä onkin, sen verran uhmakasta menoa on meilläpäin ollut viime aikoina että kiva olla kaikessa hiljaisuudessa ja rauhassa välillä. Tänään palataan taas ruotuun kun neiti muutaman tunnin päästä kotiutuu.

Aloin heti kehittelemään tehtävälistaa itselle kun oltiin viety neiti hoitoon. Pelkäsin jo että lista menee ihan överiksi mutta aika maltillinen se oli ja lähestulkoon kaikki hommat on hoidettu. Suurimpana tavoitteena minulla oli ikkunoitten pesu ja valokuvien järjestäminen kansioihin. Ne on nyt hoidettu!

Samalla tuli fiilisteltyä Santsun kuvilla vauvakuvista 2-vuotiaaksi saakka

Tekstitykset uupui kokonaan toisesta kansiosta (avoinna oleva albumi on samanlainen kuin vasemman reunan albumi), joten se on nyt hoidettu ja tuo Hello Kitty-albumi veti sisuksiinsa lähes 200 uutta kuvaa. Sen tekstityksen hoidin loppuun tänä aamuna. Vielä täytyisi hakea uusi albumi, sillä kuvia jäi odottelemaan paikkaansa vielä pari paketillista kuvia. Sitten olisi valokuvaprojekti hetkellisesti ajan tasalla ennenkuin seuraava tilausrumba alkaa.

Keskeneräisiksi jäi pari Ikean palapeliä, mokasin yhden rakennelman laittamalla yhden osan väärinpäin ja purkaminen ei tietty onnistu ilman raakaa miesvoimaa... Täytyy jatkaa niitä myöhemmin kunhan apu on lähellä.

2 kommenttia:

  1. Siis tämä ihan sama asia on pyörinyt omassa mielessäni niiiiin monta kertaa, nimittäin albumien kuntoon laittaminen (ja vauvakirjan myös...)! Aikaa sellaiseen näperrykseen ei ole nyt ollut, kuva kasat kasvaneet hervottomiksi, ja pelkään jo, että olen unohtanut tärkeitä asioita ja päivämääriä mitä pitäisi sinne vauvakirjaan lisätä. Koskas sitä itse saisi vapaan viikonlopun tälläiseen hommaan myös? Hieno juttu, että sait albumit ajan tasalle...kade olen :D

    VastaaPoista
  2. Inka, nää on tälläsiä ikuisuusprojekteja kyllä, vaatii aikansa ja varsinkin jos kasat on ehtiny kasvaa mahdottomiks, vauvakuvia kun tulee napsittua ihan hullunlailla! Nyt on tahti hieman jo hiipunut ensimmäiseen vuoteen verrattuna.

    Tuo vauvakirja on kyllä toinen murheenkryyni, sen päivittäminen on myös ihan hunningolla ja oonkin aivan varmasti unohtanut ison osan asioista joita olis pitäny muistiin kirjata :/

    VastaaPoista