maanantai 27. kesäkuuta 2011

Päivän asu ja juhannusmasu

Tänään oli aurinkoinen mutta hieman tuulinen päivä. Nuo farkkulappikset on pitkään huudellu kaapista että haluais käyttöön niin tänään ne sitten viimein pääsivät, sukkisten ja pitkähihaisen paidan kaveriksi :) Aika söpöä :)

Masumurunenkin pääsi viikonloppuna kuvaan. Näytetään teillekin :) On se kumma miten niitä kuvia ei tuu otettua samalla tavalla kuin esikoista odottaessa. Santsun vauvamasua kuvattiin joka toinen viikko alkaen viikolta 16 ja lopussa viikoittain. Nyt tämä oli vasta toinen kerta ja edellisestäkin on aikaa jo kuukausi... Kuinkahan käy vauva-albumin jonka keräsin Santsulle, saakohan masumuru omaansa...?

8 kommenttia:

 1. Oi söpö masu. :) Mulla sama juttu, ei sitä masua tule kuvattua kovin usein. En aina edes muista millä viikoilla mennään. :D Esikoisen kanssa oli ihan eri juttu...

  VastaaPoista
 2. Onko teillä tietoa siitä, kumpi on tulossa? :) Täällä olis vielä vajaa 6 viikkoa jäljellä.. toivottavasti ei ihan hirveitä hellejaksoja oo tulossa, muuten tuskailee täällä tämä! :D

  VastaaPoista
 3. On sullaki tuo masu pyöristyny, voitas heinäkuun toka viikolla vertailla ;)

  VastaaPoista
 4. Sirkku, kiitosta vaan :) En muista minäkään viikkoja kysyttäessä, heitän vaan villejä veikkauksia :D

  Minni, on meillä veikkaus, saa nähä pitääjö sitten paikkaansa :) toivon ihan samaa noitten helteiden suhteen, pinna kiristyy heti kun celsiukset nousee :D Sulla ei enää kovin pitkälti ookaan odottelua, kiva :)

  Hannah, on se alkanu pikkuhiljaa muotoutua :) Ootteko tulossa vk 28 tännepäin vai aiemmin?

  VastaaPoista
 5. Nätti masu :)

  Meidän tytöllä on samanlaiset shortsit. Aluksi käytettiin niin, että oli leggingsit alla. Tänään tarkeni jo ilman leggingsejä, mutta sitten tytölle tulikin kuuma ja riisui koko shortsit pois :).

  VastaaPoista
 6. Joo, sillon viikolla 28 ois suunnitelmissa olla.. käyppä mun blogissa kattomassa mun masukkia, on siinäki jo kantamista :D

  VastaaPoista
 7. Mindianna, kiitos! :)
  Löysit siis teillekin sopivat, muistan kun joskus keväällä niistä haaveilit :)

  Hannah, täytyy käydä kurkkimassa :)

  VastaaPoista
 8. Juu, löytyi huutiksesta sitte kerran käytetyt sopivaan hintaan. Koko oli 122 ja onkin ihan sopivat tuolle n. 108-senttiselle ja 17-kiloiselle. Onneksi en huutanut pienempiä, vaikka ajattelin, että nuo voi olla isot. Mutta ei nuo ehkä ensi kesänä enää mene.

  VastaaPoista